Even voorstellen: mieppii's crosspolo

mieppii

Lid
97
18
31
Het dakraam heeft een afwatering. En dat pijpje liep door het schutbord heen maar in de loop der jaren is dat gekrompen waardoor die voor het schutbord gekomen is waardoor die gewoon achter het dashboard naar beneden liep..

Voordat ik erachter was heb ik wel knap gevloekt..
 

DeeOow

MyPolo - Team
4.174
205
Koggenland
Goed aangepakt allemaal.
En zeker mooi stuur,
heb eenzelfde ligt zeker heerlijk in de hand.

Oe dat is minder, ik wil jou stuur[emoji85] waar heb je die gevonden trouwens ik zie dat je wit led interieur verlichting hebt zou je daar een paar foto's van kunnen plaatsen
Is voor jou redelijk in de buurt een soortgelijk stuur te koop op het forum:
https://www.mypolo.nl/xenforo/threads/polo-6r-rline-stuur.9745/
Waarschijnlijk alleen een ander airbag aansluit snoertje nodig,
maar dat kost je de kop niet bij de dealer.
 

mieppii

Lid
97
18
31
Weer een tijd geleden maar we hebben een aantal updates. Heb men alpinas verkocht.. ging niet werken met de et waarde dus toch maar voor safe gespeeld en een set OZ gehaald.. Men schijven zijn vanmiddag binnen gekomen en heb toch ff een fusee opgebouwd and it fits like a glove. :) op de wielen naa. Want heb 2cm spacers nodig aangezien anders de klauwen tegen de velg aan zitten haha. Maar daar moetten we net mee uitkomen.

Schijf los.


Vergeleken met 256mm


Velg gepast.


Stay tuned[emoji4]
 

mieppii

Lid
97
18
31
Even een kleine update. De achterremmen passen zo ver. Nu alleen de leidingen en handremkabels nog. De wielen zijn klaar. Rubber zit er om naafkapjes erin. De wielen paste in eerste instantie niet met de hoge et waarde dus met een 20mm spacer kwamen ze super uit.

De wielen ready.


Achterremmen.