Even voorstellen: mieppii's crosspolo

mieppii

Lid
97
18
31
Klopt helemaal. Alles mag weg..

Zo staat die er nog wel opt moment bij. En gespot kan goed. Ergens tussen Oosterhout en regio tiel haha.

 

mieppii

Lid
97
18
31
Zoveel tegenslagen met dat ding joh.. En het houd niet op.. Word egt moe van dat gesleutel
 

Robin66079

Bekend lid
810
63
22
Oh zoals? Wie mooi wil zijn moet pijn lijden was het toch[emoji12] maar wel super klote inderdaad en wat wordt het volgende project?
 
Laatst bewerkt door een moderator:

mieppii

Lid
97
18
31
Koppeling vervangen met vliegwiel. Bakrevisie. Ben ik met het haasten moertje vergeten aan te draaien binnen het bakhuis.. moertje losgelopen door de drukgroep gepakt en door de bak heen geklapt. Dus groot gat in de bak.. kon ik weer overnieuw beginnen. Alle kogels koppelstangen rubbers vervangen. 3 schroefsets versleten.. Omdat er 2 niet laag genoeg gingen.. stuk dakdrager verloren zo eraf gewaaid.. Nu voorste draagarm rubbers verrot.. lekkage bij het dakraam weer. Alleen nu bestuurderskant.. Achterlicht waar de fittingen in zitten is ooit vocht ingekomen die zijn dus aangetast. Moet ik ook vervangen. Stuurhuis heb ik ook vervangen. Natuurlijk had k de duurste variant.. enz enz..
 

Robin66079

Bekend lid
810
63
22
Jezus lange waslijst

Ik zit nu ook soms met een klakkerend druklager gelukkig heel sporadisch dus laat het nog zo totdat het erger wordt
 
Laatst bewerkt door een moderator:

mieppii

Lid
97
18
31
Nou de polo staat weer orgineel.. Men stuur en dubbeldin mogen eventueel verkocht worden. Beide in nieuwstaat. Pb voor info
 

Robin66079

Bekend lid
810
63
22
Hey hij zou inmiddels wel verkocht zijn maar hoe doet de gechipte 1900 het in een polo? ben van plan er ook een aan te schaffen en dan laten chippen bij JD.
Wat verbruikte hij gemiddeld bij normale rijstijl en soms wat sportief?
 

mieppii

Lid
97
18
31
hij is idd verkocht ja. hij is rap zat op zich hij liep de teller uit en de tussensprintjes waren sirieus vlot. alleen de 1 en 2 zijn zo kort dat je drukker bezig bent met schakelen als optrekken bij stoplichten. verbruik was nagenoeg geen verschil met voor die gechipt was. ik reed gemiddeld genomen 600/700km met tank. reed redelijk sportief snelwegen, korte stukjes. eigenlijk altijd wel tussen de 6 en 700 km met een tank dus goed te doen vond ik.
 
  • Leuk
Waarderingen: Robin66079