Even voorstellen: mieppii's crosspolo

Remmen zijn gespoten en superblij met het resultaat!

44eacbcbaaa9fd8ebc473f905e633762.jpg
543ac25b2da77c59fe610da88c0e5e8f.jpg
 
Vw  crosspolo  1.9 tdi 
  • Leuk
Waarderingen: Maik
Oh zoals? Wie mooi wil zijn moet pijn lijden was het toch[emoji12] maar wel super klote inderdaad en wat wordt het volgende project?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Volkswagen  Polo 6R  1.6 TDI Highline 
Koppeling vervangen met vliegwiel. Bakrevisie. Ben ik met het haasten moertje vergeten aan te draaien binnen het bakhuis.. moertje losgelopen door de drukgroep gepakt en door de bak heen geklapt. Dus groot gat in de bak.. kon ik weer overnieuw beginnen. Alle kogels koppelstangen rubbers vervangen. 3 schroefsets versleten.. Omdat er 2 niet laag genoeg gingen.. stuk dakdrager verloren zo eraf gewaaid.. Nu voorste draagarm rubbers verrot.. lekkage bij het dakraam weer. Alleen nu bestuurderskant.. Achterlicht waar de fittingen in zitten is ooit vocht ingekomen die zijn dus aangetast. Moet ik ook vervangen. Stuurhuis heb ik ook vervangen. Natuurlijk had k de duurste variant.. enz enz..
 
Vw  crosspolo  1.9 tdi 
Jezus lange waslijst

Ik zit nu ook soms met een klakkerend druklager gelukkig heel sporadisch dus laat het nog zo totdat het erger wordt
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Volkswagen  Polo 6R  1.6 TDI Highline 
Hey hij zou inmiddels wel verkocht zijn maar hoe doet de gechipte 1900 het in een polo? ben van plan er ook een aan te schaffen en dan laten chippen bij JD.
Wat verbruikte hij gemiddeld bij normale rijstijl en soms wat sportief?
 
Volkswagen  Polo 6R  1.6 TDI Highline 
hij is idd verkocht ja. hij is rap zat op zich hij liep de teller uit en de tussensprintjes waren sirieus vlot. alleen de 1 en 2 zijn zo kort dat je drukker bezig bent met schakelen als optrekken bij stoplichten. verbruik was nagenoeg geen verschil met voor die gechipt was. ik reed gemiddeld genomen 600/700km met tank. reed redelijk sportief snelwegen, korte stukjes. eigenlijk altijd wel tussen de 6 en 700 km met een tank dus goed te doen vond ik.
 
Vw  crosspolo  1.9 tdi 
  • Leuk
Waarderingen: Robin66079
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!