Even voorstellen: mieppii's crosspolo

mieppii

Lid
97
18
31
Beste mensen van het forum. Even voorstellen. Ik ben michel, 25 en woon in de buurt van tiel.. Nou 3 weken terug men vorige liefde verkocht de zwarte ibiza 6j met rode rhs zoals sommige hem misschien kennen van meetings ofzo..
.

na een knappe tijd zoeken en veel bedrijven afgegaan te zijn geweest uitgekomen op een polo cross 9n3 1.9 tdi. Het is kwa leeftijd een stapje terug maar vanwege de kelderende waarde van de 1.2 tdi vanwege einde lease contracten en een geintresseerde in mijn auto snel kunnen verkopen. En daarbij dat leeftijd me niks intresseerd hebben we toch maar een polo gekocht. Ik wou geen standaard ding. Dus is het een polo cross geworden met schuif kantel, cruise control en privacy glass. Ik hou geen enkele auto orgineel dus hij word vanzelf dikker en dikker. (in mijn ogen :) ) andere wielen zitten er inmiddels op samen met de schroefset en Gti gril zit er ook op. en heb nog zat andere updates Big Grin nou genoeg gelult wat fotos in bone stock uitvoering op het zwarte vw embleem na.
,
meer fotos komen op het project topic achtig gedeelte.

Greetzz [emoji4]
 

mieppii

Lid
97
18
31
Beste kijkeraars :)

Na een kleine voorstelling van mezelf. hier wat betere fotos van men daily! Heb nog zat plannen iig!

Hoe die erbij stond toen ik hem net had:En binnen 3 weken ziet die er zo uit:Dit waren men eerste fotos met een spiegelreflex camera dus zal binnenkort nog wel betere maken. Stay tuned! [emoji1]
 
  • Leuk
Waarderingen: R-Vera en Smets

mieppii

Lid
97
18
31
Bedankt jongens! Vorige week een verse apk op gekomen. Nu net ruitenwissertjes gewisseld. Alleen ben druk aant zoeken naar polo gti koplampen en een achterspoiler van een gti of cup edition.. wat vinden jullie beter staan op een cross?
 

mieppii

Lid
97
18
31
Jaa vind zelf ok een gti spoiler iets netter staan. En de kans is groot door de haaienvinnetjes bij de cup dat die niet bij de dakdragers passen kwa looks.. tog maar is zoeken :)
 

R-Vera

Bekend lid
Mooie cross Polo hoor. De plannen en eerste foto's beloven veel goeds! Keep us updated! Veel rijplezier!
 

randy_polo9n

Nieuw lid
7
1
25
Ooh dit is dus die supervette cross polo die op HOW stond. Super dikke bak man
 

capszz

MyPolo - Team
Sponsor
2.054
129
wat een dikke wagen !! vooral die R32 velgen..