iichel
Waarderingsscore
7,374

Lid geworden
Laatst gezien

Profiel berichten Laatste bijdragen Berichten Media Bibliotheek Showcase items Over mij

 • enkel binnen op dashboard hoor je het relais snel knipperen en lampen op dash ook. dit is niet het geval als ik het gevaren lampje aandruk dan is alles in orde kwa snelheid enz... Wat doe ik verkeerd?

  Groeten David
  iichel
  Ik zou even xenon lamp vragen wat er aan de hand zou kunnen zijn.
  David1981
  die had ik al gemaild maar kreeg ik geen reactie van:(
  Waren sinds 8 aug hier niet meer online en op de mail ook niets
  Goedeavond iichel,

  Vraagje heb via de sponsor alle lampen aan de voorkant vervangen in 30w canbus leds. Wat een verschil met de standaard Bluemotion verlichting. Nu het volgende : De knipperlichten werken ook prima niet te snel gewoon zoals het hoort.
  Hallo Iichel,

  Ik ben benieuwd hoe ik kan zien als mijn auto automatisch licht ondersteund en eventueel een regensensor. Kan ik dat ergens zien in VAGcom?
  Cimus
  Kan ik ergens achterhalen met mijn partnummer als mijn auto is geschikt voor automatisch licht?
  Cimus
  Heb Coming home, en leaving home wel als optie maar die werken niet..
  iichel
  088 of hoger aan het einde is geschikt voor auto light
  Hoi iichel, man die alles kan en weet :),

  ik heb een vraagje, past een WRC voorbumper op een 6C? Zo ja ik ben opzoek geweest naar een bumper maar kan er geen vinden, heb jij een site?
  Iichel heb en vraag heb pas en gtd stuur op mijn polo gezet maar alles werkt alleen kan ik niet naar volgende nummer ook niet trug als ik de rechter knopjes van me bordcomputer los koppel dan werkt de linker kant wel kompleet
  Weetje raad ?
  iichel
  Niet echt, sorry
  ali
  Heb en andere radio in gedaan en het werkt raar maar waar mvg
  Hallo iichel een vraag, mijn automatische stand van de raamschakelaar van de bestuurderszijde doet het niet meer. De automatische stand van de passagierszijde doet het wel en ik kan dat raam aan mijn kant ook bedienen en die automatische stand werkt wel. Ik moet dus nu de schakelaar vasthouden om het raam helemaal open of dicht te kunnen doen. weet jij wat de oorzaak kan zijn en hoe op te lossen? Gr. André (polo 6r)
  iichel
  Raam helemaal dicht doen, knopje omhoog trekken (helemaal tot hij niet verder wil) en vasthouden.
  André1968
  oke bedankt
  Ha iichel, probleem: Storingslampje!
  Oplossing: Diagnostics uitzetten voor dimlicht en/of groot licht. Byte 16 bit 4 en 7 in je BCM
  Ik had hem uit laten lezen en hij gaf geen storingen aan. Zou dit dan nog steeds een oplossing kunnen zijn of moet ik ergens anders gaan zoeken. Ik heb een xenon hid kit met canbus pro balasten laten monteren en hierna is de storing ontstaan.
  Alvast bedankt voor de info.
  Gr Henk
  Henk
  Ja er zitten inderdaad led stadslichtjes in, de dimlichten hadden we tijdelijk vervangen voor de originele maar toen ging de storing nog niet weg. Maar met de auto's van gaf hij wederom niks aan.
  Henk
  Ha had al gereageerd maar is iets verkeerd gegaan. Heb inderdaad led stadslichtjes er in gezet en led drls die ik op de tfl pin heb aangesloten
  iichel
  Hm okay, zonder foutmelding in VCDS is het lastig... normaal gesproken zou er een foutmelding in VCDS moeten staan als je een storingslampje in je teller hebt.
  iichel een vraag, ik heb een normale lichtschakelaar in mijn auto, heb jij een how too om dat om te kunnen bouwen naar automatisch inschakelen van de verlichting en wat daar bij nodig is.
  Gr.André
  iichel
  Ik zou gewoon de automatische china set nemen. In jouw auto is dat de enige optie :) Daar is al een heel topic over geloof ik
  hoi iichel misschien een rare vraag, maar als de auto is voorzien van handbediende airco kan men dit ook ombouwen naar climatecontrol, of niet?
  iichel
  ja hoor, je moet alleen even je dashboard eruit bouwen en het kachelhuis vervangen Big Grin
  André1968
  dat is minder
  André1968
  Dan denk ik dat ik het maar laat zo. Maar even wat anders. Ik heb in mijn polo alleen voor electrische ramen,nu zie ik wel eens van die schakelaars voorbij komen met zo'n brushed randje er langs zijn die ook verkrijgbaar voor mijn auto? En waar kan ik die krijgen? Ik zie genoeg met 4 schakelaars aan de bestuurderskant en 3 losse schakelaars voor de overige portieren maar niet met 2 en 1 voor de passagiers deur.
  Dankje wel man
  Ik weet genoeg
  iichel
  Heel goed. Er staat ergens wel een how-to op het forum, qua bekabeling. Het is niet super moeilijk :)
  • Leuk
  Waarderingen: ali
  heb en vraag aan jou
  Wil in mijn polo 6r achter elektrische ramen inbouwen nou zag ik op mp komplete deuren te koop is het dan plug en play mvg
  iichel
  nee, je moet in de auto ook nog kabels trekken
  Kun je die adapters zo kopen dan? Ik wil graag LED XENON
  iichel
  Yep grote bedrijven als vag techniek verkopen ze wel en ik maak ze op aanvraag ook wel
  Hey iichel

  Ik ben nieuw op het forum en heb al 2jaar een nieuwe polo 6r-line maar ik wil graag led xenon lampen erin zetten ik heb nu normalen lampen erin kan dit zomaar? Is het eenvoudig te doen ?

  Mvg dennis
  iichel
  Hi Dennis, dat is gewoon mogelijk. Je hebt een paar koplampen nodig en een paar speciale adapters een that's it
 • Laden...
 • Laden...
 • Laden...
 • Laden...
 • Laden...
 • Laden...

Partners

Xenonlamp
Lowering
Duman