1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Welkom op MyPolo!


Je bekijkt het forum op dit moment als gast. Als gast op dit forum kun je veel berichten gewoon lezen, maar je hebt niet de volledig toegang tot alle inhoud.

Wil je wel alles kunnen zien en kunnen reageren op topics , dan zul je je eerst moeten registreren op ons forum.

MyPoloNL layout update!

Twee jaar geleden liet ik jullie voor het eerst kennis maken met MyPolo via Xenforo (https://www.mypolo.nl/xenforo/threads/mypolonl-goes-xenforo-whats-new.166/). Ik denk dat dit de beste stap was die we ooit gemaakt hebben. Helaas heeft vBulletin nooit echt aangeslagen, maar die periode ligt gelukkig achter ons. Vandaag is het de dag dat we weer een stapje verder gaan. Vanaf dit moment maakt MyPoloNL via Xenforo gebruik van een nieuwe layout. Ik ben de afgelopen twee maanden erg druk geweest met het "fine tunen", maar het resultaat mag er zijn/ Het is misschien even wennen, en bij de vaste bezoekers zal er uiteraard wat weerstand tegen verandering zijn, maar de acceptatie komt vanzelf. Echt.

Waarom een een nieuwe layout?
Nou dat heeft eigenlijk meerdere redenen. De belangrijkste reden is wel dat de oude layout verouderd was en niet meer ondersteund werd. Dit is het gevolg van het feit dat wij jullie altijd het allernieuwste willen bieden. Dit zorgt voor een minimaal aantal bugs, maar niet alle layouts / addons zullen mee ontwikkeld worden.

Ik ben benieuwd wat jullie er van gaan vinden, positief als negatief.
En de Foto van de Maand editie oktober 2016 competie zit er weer op!
We hebben weer twee winnaars: Marc. met 10 stemmen voor en resp. 6, 1, 2 en 1 stemmen tegen bij de Non-Photoshop competitie,
en Dennisveninga met 9 stemmen voor en 7 tegen bij de Photoshop competitie.

Namens het gehele MyPolo Team gefeliciteerd met deze overwinningen!

Photoshop
Dennisveninga
[​IMG]

Non-Photoshop
Marc.
[​IMG]

Wil je ook een keer meespelen?
Schrijf je dan nu in.
Klik hier om snel naar de inschrijving voor november te gaan in categorie ''Non fotoshop''.
Klik hier om snel naar de inschrijving voor november te gaan in categorie ''Fotoshop''.
En de Foto van de Maand editie september 2016 competie zit er weer op!
We hebben weer twee winnaars: Marc. met 10 stemmen voor en resp. 3 stemmen tegen bij de Non-Photoshop competitie,
en Syste met 8 stemmen voor en 4,1,4 en 0 tegen bij de Photoshop competitie.

Namens het gehele MyPolo Team gefeliciteerd met deze overwinningen!

Photoshop
Syste
[​IMG]

Non-Photoshop
Marc.
[​IMG]

Wil je ook een keer meespelen?
Schrijf je dan nu in.
Klik hier om snel naar de inschrijving voor oktober te gaan in categorie ''Non fotoshop''.
Klik hier om snel naar de inschrijving voor oktober te gaan in categorie ''Fotoshop''.
Volkswagen Polo 2017 GTI 001.jpg
MQB-GENEN VOOR ZESDE GENERATIE POLO

[​IMG]

De Volkswagen Group spendeert momenteel een groot deel van zijn energie aan de ontwikkeling van nieuwe B-segmenters. Vandaag zien we de zesde generatie van de Volkswagen Polo zijn vernieuwde benen strekken.

We zullen nog ongeveer een jaar op de komst van de nieuwe Polo moeten wachten, maar vandaag zien al voor het eerst de contouren van Volkswagens nieuwe B-segmenter.De zesde generatie van Volkswagens succesnummer verwachten we in de tweede helft van volgend jaar op de markt, maar zal het niet gemakkelijk krijgen.

Ford heeft voor volgend jaar namelijk een compleet nieuwe Fiesta op de planning staan, een auto die in Europa de populairste B-segmenter is. Volkswagen plaatst de Polo op een nieuwe, aan het MQB-platform gerelateerde basis die ook de nieuwe generaties voor de Audi A1, SEAT Ibiza en Skoda Fabia zal worden gebruikt.

De huidige Polo heeft een wielbasis van 2,47 meter. We gaan ervan uit dat daar enkele centimeters bij zullen komen voor de zesde generatie Polo. Onder de kap komen we uiteraard weer TSI- en TDI-motoren tegen. Ook zal er weer kunnen worden gekozen uit een handgeschakelde zesbak en een DSG-transmissie. Op de foto lijken we overigens een sportieve Polo te zien, al is het niet duidelijk of het om een volwaardige GTI gaat.

Volkswagen zal het overigens niet bij een Polo hatchback houden. De B-segmenter krijgt gezelschap van een cross-over, een auto waarvan we de versie van concerngenoot SEAT al eens voor de lens hebben gekregen!

Volkswagen Polo 2017 GTI 002.jpg Volkswagen Polo 2017 GTI 003.jpg Volkswagen Polo 2017 GTI 004.jpg Volkswagen Polo 2017 GTI 005.jpg Volkswagen Polo 2017 GTI 006.jpg

Bron: Autoweek

Aantekening: Was reeds gepost als link door @WBPoloGti MQB-GENEN VOOR ZESDE GENERATIE POLO...
En de Foto van de Maand editie augustus 2016 competie zit er weer op!
We hebben weer...
Via Autoweek de eerste tekenen van leven van de nieuwe generatie Polo:...
En de Foto van de Maand editie juli 2016 competie zit er weer op!
We hebben weer twee...
En de Foto van de Maand editie juni 2016 competie zit er weer op!
We hebben weer twee...
En de Foto van de Maand editie mei 2016 competie zit er weer op!
We hebben weer twee...