jullie verbruik & rijbereik volle tank polo aw

voor ik altijd vertrek laat ik de motor altijd wel eerst zijn opwarm cyclus afronden, en dan opt gemak vertrekken tot de olie (met toegevoegde additief) ook op bedrijfstemperatuur is. en dan gaan we he ;)
ik rij meestal heel goed vlot met het verkeer mee (niet dat ik perse bvb die dikke bak voor mij wil bijhouden of inhalen), maar aan de lichten trek in dan wel af en toe verder vanuit 2de es goed op dat em niet lui wordt.
en ik zou al echt heel gek doen om maar 660km of lager te halen..
zelfs al eens ritten vergeleken als ik de DSG in S zet gaat het verbruik bijna niets hoger liggen. enkel de schakelmomenten liggen wat hoger en bij het gas lossen blij em in de iets hogere toeren om om de motor af te remmen.
ik mag zeker niet klagen van mijn 1.0 :cool:
 
Volkswagen Polo AW 1.0 TSI  Polo AW 2019  Polo 1.0 TSI DSG7 95pk (nu 140pk) aan de wielen. 
Van het weekend 560 km gereden op 32 L 1 op 17.5 snelheid tussen 100/120 km/uur
Ook redelijk wat binnen door gereden (weekend Texel)
Ik ben hier best verast over, de boordcomputer gaf aan op de heen weg 1/19,5, door de kleine ritjes op Texel en het zeer slechte weer op de terug weg toch nog 1 / 17,5 gereden.

Meer ter informatie betreft een 1.0 tsi 2016 in een ibiza ST
 
WTF?! Nou dan is mijn 475 km helemaal bar weinig of rijdt jij in die korte ritjes wel rustig, ik doe veel inhaalsprints en geef ook aardig gas bij invoegen en dergelijke oftewel ff lekker turbo'en tot we rond de 110 km/u rijden.
ik haal 450 a 475 met mn GTI en na warm rijden gaat het gas er echt wel goed op, geen 110 maar eerder 130/140 op de snelweg. misschien moet jou kleine getunede motortje zo hard werken dat die daarom net zoveel zuipt
 
Volkswagen  Polo AW  2.0 GTI 
Tussen de 1 op 13 en 1 op 18.
Ligt eraan hoe zwaar mijn voet is op die dag en of ik mezelf warm laat zitten in de auto of niet.
Op een warme dag met een normaal rijgedrag: 1 op 18.
Op een koude dag en een zware voet: 1 op 13.
 
Volkswagen  Polo 6r Highline R-Line DSG Schuifdak  1.4 86pk 
is nu ook wel de eerste keer dat het zo veel is.
meestal staat hij tussen de 700km a 740km.
Mijn foto was niet direct na het tanken, maar van vanochtend dat ik naar werk reed.
Had gisteren al een rit van werk naar huis gehad, dus zal dan wel ongeveer hetzelfde aangegeven hebben als ik het toen bekeken had.
 
Volkswagen  Polo AW Highline  1.0 TSI 115 PK (VAG Techniek Stage 1 tuned, 135 pk 225 Nm) 
  • Leuk
Waarderingen: Marc Vuylsteke
Afgelopen zomer een record gevestigd 1L op 22.5km ( 4.5L/100km) reed er 875.9km op een tank ging toen 39L bij. (E5 benzine)
Over het gehele jaar zit ik meestal tussen de 1 op 18.6 en de 21.5 komt erop neer tussen de 680km 850km op één tank. (actieradius op de boordcomputer wel eens op 940km gezien :eek: )
Ik zeg een hele mooie score voor deze auto. Ik rij altijd in de individuele modus met eco aandrijving mocht je dan wel eens snel weg willen kan je hem altijd nog even in de S duwen :)
 
tba  tba  tba 
Aha, ik heb alles op Sport stand staan en heb ook de Audi mod ingeschakeld staan, dus dat zal ook zeker meetellen in het bereik op een tank benzine.
 
Volkswagen  Polo AW Highline  1.0 TSI 115 PK (VAG Techniek Stage 1 tuned, 135 pk 225 Nm) 
Van het weekend heen&weer gereden naar Stuttgart (zon 5,5 uur rijden per rit).
Als je zon rit doet met 140kmh op de ACC lukt 500km+ zeker wel.

Gemiddelde was 370km per tank, kwam teveel leuks tegen.
En ook een paar keer goed aan stront gereden, oa door de nieuwe Supra 3.0 :oops:
 
Volkswagen  Polo AW  GTI | 275pk, 450nm 
  • Leuk
Waarderingen: Singer
Wat een ingewikkeld gedoe. Als je het gewoon bijhoudt op Spritmonitor en dat hier in je profiel zet, is het direct voor iedereen te zien. Wil je de details zien, gewoon even op klikken en voila
 
Volkswagen  Up! GTI KWv1 Milltek Road+ OZ HLT matt black wheels  1.0 tsi 140 pk/225 Nm (Vagtechniek) 
En dan elke keer alles moeten invullen.

Ik kijk liever maar hoeveel km ik op een tank rij ;)
Die tank rijd ik nooit helemaal leeg voor ik ga tanken. Maar je hebt gelijk, het is iedere keer wel een hell of a job, om de kmstand en het aantal liters in te vullen. Kost bijna een minuut en is dus bijna niet meer leuk ;)
 
Volkswagen  Up! GTI KWv1 Milltek Road+ OZ HLT matt black wheels  1.0 tsi 140 pk/225 Nm (Vagtechniek) 
  • Haha
Waarderingen: Juno Leloup
Die tank rijd ik nooit helemaal leeg voor ik ga tanken. Maar je hebt gelijk, het is iedere keer wel een hell of a job, om de kmstand en het aantal liters in te vullen. Kost bijna een minuut en is dus bijna niet meer leuk ;)
Ben je dan ook zon iemand die, terwijl mensen achter je staan te wachten, eerst even rustig de gegevens gaat invoeren? Stick Out Tongue
 
Volkswagen  Polo AW  GTI | 275pk, 450nm 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!