wat heb jij gedaan aan en voor je polo vandaag

Kan ook zijn dat de sensor defect is ( aan het gaan), waardoor deze sporadisch gaat knipperen. Nu je weet dat het peil goed staat, kan je dit nu controleren. Denk dat dit het idee van de garage was?
dat is inderdaad een goede insteek. vond het wel vreemd want naar mijn idee was er wel overduidelijk iets mis met de sensor. jouw verklaring makes sense zeg maar haha
 
Volkswagen  Polo 6R  1.4 GTI 180 PK 
Vanochtend niet liep de motor niet lekker. Storingsgeheugen uitlezen. Jahoor, cilinderoverslag cilinder 3 herkend.
Dus conform TPI de bougiekabels vervangen. Zaten witte plekken op de kabels. Ze komen tegen de brandstofleidingen aan, wat dan ze dan weer inwendig stuk maken zover ik weet. Die ik die bobine... helemaal groen van de oxidatie op 2 van de 4 aansluitingen. (Cilinder 2 en 3) Dus weer conform TPI de bobine vervangen. Ik hoop dat het garantie is! Anders wordt het een duur grapje!

20180113_124045.jpg

Vanmiddag voor een RNS315 met BT wezen kijken! Mooi apparaat! Vele malen beter dan een RCD310!

20180113_153912.jpg
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TSI 105pk 
  • Leuk
Waarderingen: NickD en justin Pin
Hahahahaha ik zelf gewoon met een 8 mega pixel canon camera.

Hoe heb je hem afgezeemd gewoon met een handzeem? Zo ja, maakt dat geen krassen?
Ik gebruik zo,n kunstzeem in een kokertje van de Action (kosten 1 €), gaat helemaal perfect en tot nu toe geen krassen. Ik doe de Polo wel altijd van te voren overdadig spoelen met warm water en dan wassen. Top, resultaat altijd super, koop ook de auto shampoo bij de Action, ook voor 1€. Succes met het nieuwe wassen.Groeten van Ger.IMG_3382.JPG IMG_3383.JPG

Ik krijg daar wel van die hele kleine krasjes van in me zwarte lak, is goed zichtbaar als die in de zon staat.
Met zwart is dat ook heel lastig te voorkomen, mooiste kleur maar wel besmettelijk.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Volskwagen  Polo GTI aw  2 liter 280 pk 
  • Leuk
Waarderingen: heriox
mafeinb.jpg

R Line bumper er vandaag op gezet. :rolleyes:
 
Volkswagen  POLO 6r  1.2 bluemotion 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!