wat heb jij gedaan aan en voor je polo vandaag

Netjes! Ben zelf ook nog steeds super blij met dat stuurtje.

Weet al wel waar mijn centen heen gaan voor de volgende auto, iets zoals dit MOET ik dan hebben!
 

Bijlagen

  • Screen Shot 2018-01-06 at 15.35.08.png
    Screen Shot 2018-01-06 at 15.35.08.png
    4.8 MB · Weergaven: 105
Volkswagen  Caddy  @ 102 Pk / 250 Nm DSG | Ex: Audi RS3 2.5L TFSI 5-Cil @ 367 Pk / 465 Nm | Ex: VW Polo 6R 1.2 TDI Bluemotion @ 101 Pk / 232 Nm 
  • Leuk
Waarderingen: capszz, HoMi en Uniqpolo
Gisteren afgesproken met Iichel en hij was zo vriendelijk om mijn lichtsensor te vervangen met eentje zonder lichtsensor. Werkt nu prima, geen rare geluidjes, en heb ook geen goedkoop sensordingetje onder m'n voorruit. Heel erg tevreden!

Heb nu een kentekenplaatlicht wat aan de rechterkant uit is, op advies van de goede heren via FZN Parts een setje OEM LED Kenteken Verlichting besteld voor €24,95 en een gevarendriehoek voor €5,00 (zat niet bij de VW-calamiteitenkit).

Wat nog i/d planning staat, inbouw van een Joying autoradio (die zijn niet zo duur op Alibaba) en een deluxe PU-lederen stoelhoesset (lees: plastic nepleer), weet nog niet helemaal of ik die via Alibaba ga bestellen of www.bila-shop.nl.
 
Laatst bewerkt:
Volkswagen  Polo 6R Highline  1.2 TSI 90pk BMT 
  • Leuk
Waarderingen: kawazxr
Vandaag de auto opgehaald bij het schadebedrijf, ziet er weer mooi uit !
Daarna mocht die direct door naar de garage voor een beurtje, ze hebben de auto weer uitgelijnd want hij trok naar rechts sinds dat ongeval.
Dus nu rijdt die weer mooi en ze hebben 2 nieuwe voorbanden gemonteerd omdat deze helemaal op waren.
 
Volkswagen  Polo6R  1.2 TDI Bluemotion 
  • Leuk
Waarderingen: NickD, Ruud9N en iichel
Ik heb thuis een mooi briefje van een fan gekregen die een foto had gemaakt toen ik tegen een BMW M550XD racete. Ik vind het wel een aardige actie maar toch ben ik niet blij met de prijs van 100 euro die hij voor deze foto vraagt.

Haha, ik had een paar maanden geleden op precies dezelfde plek deze “fan”...
Normaal ben ik serieus een hele rustige rijder maar er zat vanaf de Limburglaan al een gozer te irriteren. Bij de verkeerslichten 100 meter VOOR het betreffende “fanpunt” had ik er genoeg van en heb even alle paardjes aangesproken die ik bij had.
Resultaat: vervelende gozer niet meer gezien en fanmail op de deurmat.
Oh ja, ook nog een jaloerse vriendin die fanmail niet kan waarderen.
 
VW Polo  BlueGT  1.4 TSI chip op maat 190,5pk en 312nm Instagram: @Systedegekste en @1962Ragtop 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!