Fout cilinder 1 afwijking

Als hij op 2 cylinders zou lopen zou je het echt wel duidelijk merken en nog maar amper kunnen rijden.
Wat wel kan zijn is dat er zich fouten beginnen voor te doen die je ECU al kan opmeten maar jij nog niet kan merken.

Injector reiniger is een beetje dubbel. Er zijn voorstanders en tegenstanders. Volgens sommigen werkt het, volgens anderen weer niet.
Ik zou persoonlijk zeggen, voor wat zo'n flesje kost: probeer het, baat het niet dan schaadt het niet.
 
Volkswagen  Polo 9N3  1.2 6v 60pk BBM 
  • Leuk
Waarderingen: Robin en Gillie
Een reiniger zal geen problemen oplossen, wat wij op het werk gebruiken is wat anders. Hiermee breng je een soort 'lak-laag' aan in je verstuivers, dit is ook aantoonbaar bij diesels.

Een verstuiver heeft altijd een bepaalde 'feedback' waarde, als deze buiten een bepaalde range raakt is de verstuiver aan vervanging toe, wij hebben een aantal diesels gedaan waarbij de feedbackwaardes ook daadwerkelijk positief veranderde!

Wij gebruiken daarvoor Fortron, maar er is wel een apparaat nodig om het goedje gemakkelijk aan te brengen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Gillie
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!