wat heb jij gedaan aan en voor je polo vandaag

niet per se, je kan in principe de hemel achter los maken, antenne eraf halen en je hemel terug plaatsen, wrap meneer laten wrappen en antenne er weer op zetten..
 
Volkswagen  Polo  6R 1.4 FSI 
Ik snap zo de meerwaarde niet echt van een zwarte hemel maar dat zal wel aan mij liggen dan..
Het ziet er chiquer uit dan de grijze hemel.
Vind de grijze hemel toch een beetje goedkoop overkomen.
En het is toch wel een beetje vreemd dat je 20k voor een auto neerlegt en alles onder de glaslijn mooi zwart is en alles erboven goedkoop grijs.

Maar goed ieder zijn mening over wat mooi en niet mooi is, gelukkig maakt dat deze hobby zo mooi, dat ieder zijn eigen ding kan doen.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TSI 135PK 
Zojuist een paar uurtjes bezig geweest met het schuren van de remklauw rechtsachter om de oneffenheden van het gieten te verwijderen. Deze slechts alleen nog kunnen doen met met korrel 80 en zeker nog niet klaar hiermee. Een gigantische rot klus, zeker tussen die koelvinnen. Maar alles voor een strak eindresultaat. Het ziet er in elk geval nu al een stuk frisser uit.
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!