Even voorstellen: Project Steg

Steg

Lid
47
8
35
hallo allemaal ik ben Jeffrey,

Ik kijk nu al een tijdje rond hier op het forum en dacht laat ik me ook maar een keertje registreren,
aangezien ik nu al weer een maand of 5 bezig ben met m'n polo project.

Het polovirus begon bij mij al in 2004 met een rode 6n1 1.4 3deurs en jullie kennen het wel verlagen,wielen,uitlaat en ga zo maar door... deze heb ik zo'n 8 jaar in m'n bezit gehad voordat hij weg ging omdat ik in de tussentijd ook een zwarte 6n2 GTI had gekocht.


En toen... had ik opeens een Mevr.Steg een ministeg en 2 honden en ja dan wordt het tijd voor iets groters...
Nu 2.5 jaar later hebben we niet zozeer meer een grote auto nodig en was ons oog gevallen op een nette orginele dragon green 1.6 5deurs 6n1


en meteen maar de werkplaats in om eens goed na te kijken en te zien wat we er allemaal mee kunnen doen buiten het verlagen en er een brock breedset onder te schroeven...

Dat liep natuurlijk uit de hand want er was her en der roest te zien op de bekende punten dus dat moest eerst weg,en dan kom je steeds meer en meer roest tegen en kregen we meer en meer ideeen hij moest breder (vanwege de wielen) en cleaner (omdat het kan!) met een touch of Steg!
ik heb net misschien iets van 150 foto's weggelaten maar om nu elk stukje roest te laten zin werd me ook iets te veel...

en ja de achterklep cleanen dat kennen we nu wel dus dat moest ook iets aparts worden!

en dat vind ik ook wel aardig gelukt!

en als we dan ook al zo ver gaan op de body dan moet de rest ook vers zijn dus alle rubbers, slangen en al het andere moet er ook aan geloven.
Alle roest moet worden gestraald en behandeld en anders worden vervangen!

en dat gaat ook lekker!

Na het bestuderen van m'n apk regelement kwam ik er achter dat ik ook geen zijknipperlichten hoef te hebben moesten deze ook maar weg samen met de naden op de achterkant en het gat van de antenne Big Grinen dit is zo als het project er nu bij staat Big GrinAls ik weer verder ben met de polo komen er meer foto's!
Dit wou ik alvast even delen

Grtz Steg
 
  • Like
Waarderingen: Rutger en thomassafca

graafie

Exclusive lid
2.130
83
Allereerst welkom op het forum.
Dat wordt een aardig projectje waar je mee bezig bent. Blijf ons vooral op de hoogte houden van de vorderingen. Ik heb altijd weer bewondering voor mensen die zo ver kunnen gaan met hun auto, ikzelf kan nog net een band omwisselen.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
 

Steg

Lid
47
8
35
Dank je en het helpt wel ja als je het zelf kan en ik ga jullie zeker op de hoogte houden!
 

Steg

Lid
47
8
35
zo weer even wat updates van het project!

verse rubbers in de achteras Big Grinveerpootbrug gepast en de bouten vastgelastKleppendeksel gepolijst! Big Grin

En nog een "thuis op de bank" projectje, ook wel aardig gelukt al zeg ik het zelf :mrgreen:

 

Steg

Lid
47
8
35
dank je en de letters zijn er op/in gelast


Hopelijk is het zo wat duidelijker, alleen jammer dat ik geen foto's heb van de achterkant waar je kan zien hoe ze zitten gelast...
 

Steg

Lid
47
8
35
bedankt voor de leuke reacties! maar als jullie nog creative ideeen hebben please tell me! haha
en als er nog vragen zijn, vraag maar raak ik heb van bijna alles foto's
grtz jeffrey
 

graafie

Exclusive lid
2.130
83
Wat doe je met de ruitenwisser op de achterklep, komt die te vervallen? Ik bedoel, een 'cleane' achterklep toch? :mrgreen:
Het tellertje is trouwens ook grappig gedaan. ;) Ik blijf het project zeker volgen, ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden. Heb je nog een soort van eind datum in gedachten?
 

Steg

Lid
47
8
35
@graafie tuurlijk gaat de wisser er van af twijfel alleen nog over de sproeier ivm bumperkleversStick Out Tongue
en ik hoop voor juni te rijden maar er is nog een boel werk ook met het interieur dus wanneer die echt af is weet ik ook nog niet!
 

Steg

Lid
47
8
35
zo weer even lekker aan het klooien geweestrace trommels :lol: alles lekker nieuw


achteras en toebehoren weer opgebouwdschroefsetje iets beter beschermenen weer even een "op de bank" projectje Big Grinzo en dat was het weer voor vandaag...
 

Steg

Lid
47
8
35
Het was zeker een lekker weekje en schijven... Tja... Ik vind het niet echt nodig dit remt prima ga er niet het circuit mee op ofzo en dan zijn ze achter bijna net zo groot als voor dus dan moet ik die ook doen + het meeste zijn nu de uren die ik er in steek en dat soort mods zijn euro's, moet ook nog een beetje aan het gezin denken he;)
 

Steg

Lid
47
8
35
Dat STEG he..

is dat gewoon een naam?
of heeft dat te maken met : stoer kiek'n en goan!
:mrgreen:
Dat zijn gewoon de eerste letters van m'n achternaam en op het werk m'n roepnaam dus niet het lelijke broertje van "the stig" ofzoBig Grin