Noel's :: 2013 LowLife 6R R-line ::

is gewoon zeer hard, elk hobbeltje voel je en natuurlijk zeer goed opletten met putten etc kans dat je een slag krijgt in de velg of dat je met de velg de grond raakt.
zelfs met stoepjes oprijden opletten dat je niet 'te' schuin oprijdt anders raakt de velg de stoep .
bochten kan ik niks over zeggen want met z'n bandjes en zo verlaagd rijden moet ik mijn bochten wel altijd rustig nemen ;)
 
Update: banden gekocht en gelijk op de velgen laten zetten en natuurlijk nog snel even foto's gemaakt Big Grin.

Toch maar gegaan voor Hankook s1 Evo 195/40 17 ipv. de Nankang ns2.

Heb ook even de Polo verlaagd hoe ik m wil met photoshop, ik vind het zelf zo dik kan echt niet wachten tot de schroefset :) !





Groet Noel
 
DIK!! roept nu wel heel erg voor een schroefset haha!
veel spatie tussen band en kas door het lage profiel, maar na verlaging ga je er blij mee zijn dat je geen ballon banden hebt haha.
en tevens ook nog eens mooie foto's van een mooi r-line Big Grin
 
Inderdaad erg dik!
Schroefsetje zal het totaal plaatje zeker goed doen.
Ik zou bijna zeggen, spaar even verder en leg m dan met een air setje plat op z'n buik.
 
VW Polo  BlueGT  1.4 TSI chip op maat 190,5pk en 312nm Instagram: @Systedegekste en @1962Ragtop 
offtopic: Het R-line pakket kun je gewoon los bestellen en van de golf weet ik dat je brede wielkasten kan kopen de polo moet je ze denk ik gaan rollen. Maar ik moet eerlijk zeggen dat de gti wel echt een mooie verschijning is niet extreem idd maar wel mooi !

@Syste: ik zou graag op lucht willen maar dat ligt helaas buiten mn budget en nog langer zo hoog rijden zie ik niet zitten ;) Dus ik denk dat er voor de zomer een setje van AP onder komt, ik moet nog even onderzoeken hoe dichtbij deze bij de KW V1 set ligt maar ben er bijna zeker van dat nagenoeg gelijk is
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!