wat heb jij gedaan aan en voor je polo vandaag

Vandaag de polo op laten halen op transport naar de dealer. Foutmelding P0302 misfires op cilinder 2... Zal wel een nieuwe bobine of bougie worden. Hopelijk is ie snel klaar!
 
Volkswagen  Golf 7 GTE  1.4 TSI 204pk 350nm 
  • Wow
Waarderingen: Jay511
Een volwaardige reservewiel gekocht inclusief krik, vertrouw die gammele compressor(tje) met dat 'magische' banden opvul goedje niet..
Naja of je vervangt het wiel door een reservewiel of je spuit em vol en rijdt met 80 naar de garage. Zelfde verhaal, band gaat toch de vuilniszak in. Toch zelf liever een mooi reservewiel!
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TSI 105pk - 130pk / Insta: @peppergrey6air 
Heb er ook geen enkele fiducie in, maar voor wat voor reserveband ook, is geen plek. Denk dat ik bij een onverhoopt lekke band maar de hulptroepen inroep.
 
Volkswagen  Up! GTI KWv1 Milltek Road+ OZ HLT matt black wheels  1.0 tsi 140 pk/225 Nm (Vagtechniek) 
Airco laten repareren. Kost wat maar het is weer lekker kkkkoud in de Polo.
Alhoewel, volgens mij zit er maar een hele kleine airco in. Zou je er een grotere in kunnen zetten die krachtiger is?
 
Volkswagen  '03 Polo 9N  1.4 55kW/75PK. 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!