Het grote 'kleine vragen' topic

Weet iemand bij een Polo AW waar er ergens een opening is om de plus kabel voor een versterker door je firewall te leggen naar binnen?
 
Ex: Volkswagen  Polo 6R GTI  & Polo AW 1.0 Highline Business R. Huidig: Mercedes Benz A 200 Limousine 
Is er iemand die hier een overzicht heeft van de plug voor de DRL/mistlampen? Ik ben van plan een LED tube er in te retrofitten voor mijn DRL, maar kan nergens zo'n overzichtje vinden. Zou ik op prijs stellen :mrgreen:
 
Volkswagen  Golf VI  1.4 TSi 122pk 
Weet iemand hoe je deze eruit krijgt? Wil mijn achterbumper eraf halen en krijg enkel deze niet los.
 

Bijlagen

  • 20200616_105038.jpg
    20200616_105038.jpg
    960.4 KB · Weergaven: 50
Volkswagen  Golf MK7.5 GTI Performance  2.0 TSI 245PK / 370Nm 
Probleem is, krijg er helemaal niets tussen want heb hier een speciale tool voor. Maar het is uiteindelijk niet nodig geweest, bumper moest er niet volledig af, kon er bij met enkel het bovenstuk los te maken :)
 
Volkswagen  Golf MK7.5 GTI Performance  2.0 TSI 245PK / 370Nm 
Ik heb een paar vraagjes waar hopelijk iemand op het forum antwoord op kan geven.

Als ik een stukje heb gereden hoor ik als ik uitstap vaak een puffend geluid. Vermoed dat het iets met de turbo ofzo te maken heeft. Weet iemand wat dat is? Auto is getuned. Zie onderstaand filmpje.


Wat voor turbo is er eigenlijk bij een 1.2 TSI gebruikt? Heb het wel eens hier op het forum voorbij zien komen, maar kon het niet meer terugvinden.

Het viel mij van de week op dat als het hellemaal stil is in de auto dat er een krakend geluid te horen is bij optrekken en stoppen. Iemand misschien enig idee waardoor dit komt? Zie onderstaand filmpje voor het geluid.


Verder heb ik roest zitten bij de wielkast van mijn linker achterwiel. Van een kennis had ik begrepen dat je het er voorzichtig af kan schuren en dan met bodyshoot overheen kunt gaan. Nu was ik gisteren bij de winkel en daar zeiden ze dat ik ook nog roestomvormer nodig had (en nog meer dingen). Mijn vraag is heb je ook roestomvormer nodig of is dat overbodig als je het toch opschuurt?
 
Volkswagen  Golf 7.5 R-line  1.5 TSI 150pk 7DSG 
Dat eerst geluid kan ik niet plaats geven, bij me eigen auto hoor ik dit zover ik weet niet.

Misschien een klep die naar de basis afstelling gaat o.i.d.

Dat 2e geluid is dit ook als je heel zacht door een woonwijk rijd (oneffen weg, Klinkerweg) want dat klinkt als een kapot stabilisator stangetje.

Wat dat 2e geluid betreft. Je hoort het bijna niet als je rijd, maar dat komt denk ik doordat het geluid overstemd wordt door het rij geluid.
 
Volkswagen  Golf 7.5 R-line  1.5 TSI 150pk 7DSG 
Hoi!

Weet iemand hier toevallig of je een combischakelaar stuurkolom van een 6C of 2G naar een 6R kunt overzetten? Ik vind de schakelaars namelijk veel mooier dan die van de 6R
 
Volkswagen  Polo  1.2 TDI 95pk 
Iemand hier ervaring met het fitten van een universele intercooler op een 9N3 GTI?
Was aan het denken om deze te kopen, aangezien universeel nogal scheelt tov complete sets:
Nog nooit gedaan, maar ik denk dat je zelf creatief moet wezen met bevestigen en aansluiten van de intercooler.
Dus vast maken aan je voorfront, slangen verlengen ect
 
  • Leuk
Waarderingen: Giltix
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!