Upgrade MyPolo software/uiterlijk!

Zie volgende bericht:
Ik heb even een snelle research gedaan, conclusie is dat ik géén TapaTalk meer ga installeren. Dit heeft een aantal redenen:
- De mobiele versie van MyPolo is nu erg goed.
- Er zijn nogal wat nadelen aan TapaTalk (denk aan Poll's die bijvoorbeeld nooit werkte met TapaTalk, of de integratie met de Showrooms).
- De software van hun (voor de nieuwe XenForo versie) schijnt niet echt goed te zijn.
- Ze schijnen het niet zo nauw te nemen met de privacy.
- Je krijgt na elke post via TapaTalk zo'n irritante regel "Sent by *** via TapaTalk"
- Zij krijgen betaald voor reclame die ze via de app verwerken

Bron: https://xenforo.com/community/threads/tapatalk-work-on-xenforo-2-1.157756/
 
  • Leuk
Waarderingen: Ruud9N
Ik heb een shortcut tussen mijn apps staan (iphone) die naar de webpagina gaat, altijd aan gedaan nooit problemen, werkt goed. Ik heb juist niks met tapatalk.
 
Volkswagen  Polo AW  1.0 TSI 
  • Leuk
Waarderingen: dov
Mensen, het gaat er natuurlijk niet om dat er mensen zijn die niets met Tapatalk hebben. Dat is prima en staat een ieder vrij. Waar het om gaat is dat er mensen zijn, onder wie ik, die het wel degelijk prettig vinden. En die vinden het dus jammer dat het er nu niet meer is.
Er zijn ook mensen die niets met VW hebben. Maar het zou toch veel ophef veroorzaken wanneer VW plotseling uit de markt zou worden genomen. En of sommigen het toch al niets vonden, is dan niet relevant.
 
Volkswagen  Up! GTI KWv1 Milltek Road+ OZ HLT matt black wheels  1.0 tsi 140 pk/225 Nm (Vagtechniek) 
Betreft denk ik een geval van: the pros outweigh the cons

tapatalk werkte afschuwelijk, vrij snel overgeschakeld naar de site..
Geen probleem mee wanneer het om moverende redenen wordt geschrapt. Maar nogmaals, voor mij werkt het prima. En ook voor anderen begrijp ik. En gezien het gegeven dat het nu is verdwenen, lijken dat me de relevante ervaringen.
 
Volkswagen  Up! GTI KWv1 Milltek Road+ OZ HLT matt black wheels  1.0 tsi 140 pk/225 Nm (Vagtechniek) 
Toch vrij bijzonder dat men het blijkbaar niets uit maakt dat de privacy niet echt hoog in het vaandel staat bij TapaTalk, voor mij de grootste reden om het niet meer te gaan installeren namelijk.. Vergeet niet dat ik hier persoonlijk wel verantwoordelijk ben voor jullie privacy, het is gerust niet dat ik te beroerd ben het te installeren, kost me hooguit 15 tot 30 minuten.
 
  • Leuk
Waarderingen: HoMi en Pigeon
En van welke rampspoed blijven wij dan wel gevrijwaard? Zijn daarvan concrete voorbeelden?
Los daarvan, prima om mensen op dergelijke vermeende risico's te wijzen, maar mij lijkt dat men dan zelf zou moeten beslissen of men er al dan niet van gebruik wenst te maken. Wat niet wegneemt dat ik nog steeds alle begrip heb voor de beslissing het niet te installeren. Om wat voor reden dan ook.
 
Volkswagen  Up! GTI KWv1 Milltek Road+ OZ HLT matt black wheels  1.0 tsi 140 pk/225 Nm (Vagtechniek) 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!