Zwabberende wissers

Dealer en Pon snappen het niet dus een nieuwe voorruit besteld zonder coating????? Die er vandaag ingezet zou worden, zou.!!!!
Vanmorgen bij de de dealer blijkt de ruit niet meegekomen te zijn vannacht maar staat in backorder, levering 20 november pffff, het is maar goed dat ik niet iedere dag naar m'n werk moet door weer en wind.
Wordt vervolgt

Verstuurd vanaf mijn BLA-L29 met Tapatalk
 
Volkswagen  Polo AW Highline  1.0 115 PK DSG7 
Hoi Micha, de ruit staat in backorder ze willen er niet rechtstreeks een uit de produktie, ivm ja wat???? Vorige week voor het eerst de was straat in geweest en dacht tocht echt dat het over was, het ging goed. Tot de volgende regenbui, het was weer fout. Dus ff wachten, ik kan nog steeds niet geloven dat het de ruit is., maar wordt vervolgt. Gr Hans

Verstuurd vanaf mijn BLA-L29 met Tapatalk
 
Volkswagen  Polo AW Highline  1.0 115 PK DSG7 
  • Leuk
Waarderingen: Mischa
Misschien stand van de wisserarmen, motor. Ook met een arm in de vrij doet hij het zowel L als R dus eigenlijk iets gemeenschappelijk. Puzzel voor vw. [emoji849]

Verstuurd vanaf mijn BLA-L29 met Tapatalk
 
Volkswagen  Polo AW Highline  1.0 115 PK DSG7 
inmiddels weer een stukje verder in de tijd, vandaag mn voorruit vervangen voor een speciaal exemplaar, en nu maar afwachten wat het resultaat zal zijn, ik ben zeker niet 100 % overtuigt dat het de ruit is maar we zullen het zien en horen. ik houd jullie op de hoogte
 
Volkswagen  Polo AW Highline  1.0 115 PK DSG7 
  • Leuk
Waarderingen: Mischa, VM407 en Robin
Na wat uitgebreide test van de laatste regendagen en een sproeier (tuinslang) op de voorruit lijkt het erop dat het gezwabber over is, maw. het heeft dus aan de ruit gelegen.:rolleyes:
Het is mijn voorlopige conclusie je weet maar nooit natuurlijk.
 
Volkswagen  Polo AW Highline  1.0 115 PK DSG7 
Ik heb hier ook last van en collega ook. Wordt er helemaal gek van met het weer van de laatste tijd. Treed op tijdens fikse regenbui. Lijkt of dan het raam stroever wordt. Als ik boven de 80 rijdt is het helemaal niet meer om aan te horen. Ruitenwissers zijn al vervangen. Ga ook maar opperen om het raam te vervangen. @Hansstaal Jij geen last meer gehad sinds je ruit is vervangen?
 
Volkswagen  Polo AW R-line Highline  1.0 TSI 115PK DSG 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!