wat heb jij gedaan aan en voor je polo vandaag

Na uitvoerig overleg met Retrofitlab eindelijk een mooie (hopelijk) oplossing gevonden om de matige Valeo projector uit de oem xenon koplamp te gaan vervangen.
Er zijn eigenlijk geen gegevens bekend van andere die eerder deze Valeo projector hebben vervangen, dus ik ga het gewoon proberen. Het wordt even klussen, maar ben heel benieuwd naar het resultaat. Scherpere cut-off, maar vooral veel meer lichtopbrengst door de heldere lens en veel betere reflector.


Je gaat dus zelf een andere lens in de oem koplamp zetten?
Succes ben benieuwd naar het resultaat :)

Maar even een foto rapportage Stick Out Tongue leuk voor ons Stick Out Tongue
 
Voor de RS3 de bodemplaat weer goed laten vastzetten, was sinds het vervangen van de versnellingsbak niet goed vast gezet en begon te wapperen op 170+. Nu dat laatste dealer bezoekje gedaan is kan ik eigenlijk de tweede kats weer vervangen voor rechte pijpen :)!
 
Volkswagen  Caddy  @ 102 Pk / 250 Nm DSG | Ex: Audi RS3 2.5L TFSI 5-Cil @ 367 Pk / 465 Nm | Ex: VW Polo 6R 1.2 TDI Bluemotion @ 101 Pk / 232 Nm 
  • Leuk
Waarderingen: Walter-Golf7.5 en Robin
2 schroeven per koplamp los, koplamp uit auto halen.
Achterkant los en lamp omwisselen. Koplamp weer terug in auto en schroeven er weer terug vast in. Klaar.
Goed te doen dus.
 
VW Polo  BlueGT  1.4 TSI chip op maat 190,5pk en 312nm Instagram: @Systedegekste en @1962Ragtop 
  • Leuk
Waarderingen: JeroenT
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!