Stationair rpms aanpasing hulp gezocht

Anil75

Lid
50
18
22
Eindhoven
Beste leden,

ik ben in bezit van een polo gti uit 2011. Wanneer de auto warm loopt draait de motor maar 700 rpms stationair en daardoor trilt het een beetje. Ik heb kort geleden een vagcom kabel aangeschaft en heb op youtube gezocht naar instructies om dit aan te passen maar toch lukt het mij niet. Iemand enig idee hoe dit moet.

Ook wil ik weten hoe je US lights moet toepassen
 

M_1.8T-1.2TSI

Actief lid
295
28
Venlo
Bedankt! zal hier ff naar kijken
Beste Anil75,
Ik zou je de Duman US module v1.5 via https://dumancustoms.nl aanraden, voor 35€ een module met een draaiknop om af te stellen hoe fel ze staan en eventueel uit te zetten, en gaan uit bij gebruik van de knipperlichten, zelf ingebouwd op onze polo en zie je bijna niks meer van en was zeker te doen.

 
  • Like
Waarderingen: Anil75

M_1.8T-1.2TSI

Actief lid
295
28
Venlo
Met sommige modules met zo'n 15kabels(overdrijven kan toch [emoji12]) en 2 doosjes kan dan wel inderdaad, zelf ook veel over gelezen, maar met zo'n module zoals ik hierboven had geadviseerd is er zover ik weet nog geen een BCM gesneuveld, en werkt ook met CAN-bus systemen.

Is niet mijn bedoeling om andere bedrijven af te kraken ofzo die dat leveren, maar ik vindt de Duman modules beter dan de andere door zo'n redenen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
  • Like
Waarderingen: Johan