Polo 1.4 1996, Pistazie Green
Polo 1.4 1996, Pistazie Green

Mijn "Pistache" Polo 6n

Merk
Volkswagen
Model
Polo
Uitvoering
1.4 6n
Kleur
Pistazie Green
Bouwjaar
21/10/1996
Ik ben nog een beetje aan het bekijken wat ik allemaal wil met de Polo om hem te "stylen", zodoende kwam ik ook bij de sticker uit.. Een ander (embleemloze) grille komt er sowieso op! En voor de rest een keer ander lampjes.. En heel misschien bumpersetje erop! Maar dat moet ik even kijken of ik dat op de kop kan tikken, op den duur.. Voor een leuk prijsje.

Dankjewel voor de link @qwiznx ! Direct gestemdd!! ;)
 
Leuke Polo! Persoonlijk zou ik niet voor andere koplampen gaan, hooguit een smoke versie . Achterlichten kan je die van een 6N2 doen, staat wel leuk in een 6N. Voor een embleemloze grille is een Kamei een aanrader, hieronder een foto van hoe dat eruit ziet:
vw_polo_6n_l_baujahr_1998_7330125433724066064.jpg

Ook maar een foto van een 6N met de 6N2 achterlichten:
zx9yyp.jpg

En van de koplampen zoals ik bedoel:
wv_polo_6n_by_sempay.jpg
 
Dankjewel Danny! Big Grin Ik ben er nog niet over uit welke lampen er voor en achter opkomen.. Zover is het ook nog niet! ;) Maar tegen die tijd ga ik een beetje rondsnuffelen en hier wat links droppen, welke het beste op mijn Polo zullen staan.. Persoonlijk zat ik niet aan die lampen op jouw foto's te denken, :$ Sorry!!
Maar meer aan zulken:
http://www.cargoods.nl/shop/achterlichten/2895-achterlichten-vw-polo-6n-94-99/
http://www.cargoods.nl/shop/achterlichten/2928-achterlichten-vw-polo-6n-94-99/of
http://www.cargoods.nl/shop/achterlichten/7404-achterlichten-vw-polo-6n-94-99/ voor achter..
En Angel eyes koplampen..
Maar als ik achter Chromen uitvoering doe, wil ik voor ook Chromen uitvoering..
En met zwart net zo! ;) Geen idee wat mooier staat, zwart of chroom..
En de embleemloze grille gaat sowieso binnenkort besteld worden! Big Grin
 
De Kamei grille is trouwens erg mooi! Big Grin Wel prijzig, dat wel! :$
Dit lijkt me een goedkopere versie ervan? : http://www.carfantasy.nl/grill-zonder-embleem-vw-polo-typ-6n-bj-94-99-p-62120.html

Ik had ook nog een andere embleemloze grille gezien, met gewoon vier "lamellen" ..
http://www.carfantasy.nl/grill-zonder-embleem-vw-polo-6n-zwart-p-868.html http://www.cargoods.nl/shop/embleemloze-grillen/1376-aanbieding--embleemloze-grill-vw-polo-6n/
Vind ik opzich ook wel mooi! Vraag me wel beetje af, wat er verschil is tussen deze 2.. Afgezien de prijs.
 
Laatst bewerkt:
Dat scheelt dan een heel stuk!! 140euro (zoiets) wat ik op internet zag, en op een sloperij.. Nu zal elke sloperij wel zijn eigen prijzen hebben. Maar we gaan geregeld naar de sloop. (Voor mijn vriends auto dan) Dus als we binnenkort weer eens een bezoekje aan de sloop brengen, maar even kijken naar een kamei grille! :)

Hahaa ieder z'n eigen smaak qua lampen endergelijk! ;) Geeft ook niet. Anders zag alles hetzelfde eruit. Stick Out Tongue
 
Erg mooi Starsky. Maar dat word eerst sparen! :oops: Hahaaa.. Maar als ik de doppen matzwart spuit.. (Wat er dik in zit hahaa!) Dan lijken ze toch ook wel een beetje erop! ;)

Maar ze zijn echt supermooi! ;) alleen nadeel, mijn bandjes zijn 13" volgens mij en de andere banden wat we hebben liggen 15". En die zijn allemaal nog goed, zou jammer zijn daar dan nog 14" banden bij te halen hahaaa. Maar ik denk dat zwart wel mooi staat bij mijn kleur. :)
 
Laatst bewerkt door een moderator:
  • Leuk
Waarderingen: starsky
  • Leuk
Waarderingen: starsky
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!