Mijn "Pistache" Polo 6n

Merk
Volkswagen
Model
Polo
Uitvoering
1.4 6n
Kleur
Pistazie Green
Bouwjaar
21/10/1996
  1. IMG_20150925_122549.jpg IMG_20150925_004932.jpg IMG_20150924_170646.jpg Goedenavonddd! Ik zal mij zelf en mijn Polo eventjes voorstellen.

Ik ben Chantal, ik ben sinds afgelopen donderdag 24jaar oud, ik woon in Overijssel en ik heb sinds een maand mijn rijbewijs. Bij een rijbewijs "hoort" natuurlijk een autootje en bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeautje.. Tsjaa, waarom deze 2 momenten dan niet samenvoegen? Dus zodoende kreeg ik mijn "Pistache Polo" voor mijn verjaardag cadeau! Big Grin Euhhh Pistache?!
Mijn Polo is een 1.4 uit 1996. Met nu 175xxx op de teller. Hij rijd fijn!! De buitenkant moet wel iets bijgewerkt, maar dat komt goed! ;) Maar Pistache? Ja op de kleurcode staat Pistazie Green. Maar Pistazie klinkt natuurlijk niet, hahaa! Dus heeft mijn Polo de naam "Pistache Polo" gekregen.

Volgende week wil ik de achterklep een beetje gaan cleanen. Het woordje "POLO" eraf gaan halen. VW teken wil denk ik niet? volgende maand worden een paar roestplekjes aangepakt.. Voor de rest komt er een embleemloze grille op! Big Grin Het liefst zet ik er ook andere lampen op en misschien een bumpersetje.. Zodra ik hier geschikt aan kan komen.

'Chantal
 
Laatst bewerkt:
Dankjewel Maik!! :) Oohh hahaa, ja er gaan ook andere velgen op.. Die liggen in de schuur al te wachten. (Hebben eerst op de auto naast mijn Polo op de eerst bijgevoegde bestand gezeten) Tot ze op mijn Polo gaan. Maar vergeten te vermelden hahaa! De "velgjes" of wat het ook zijn wat er nu op zit, in 1woord verschrikkelijk!
 

R-Vera

Bekend lid
Welkom op het forum! En gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Onwijs mooie kleur, deze "Pistache Polo". Valt goed op! En idd wat Maik zegt; vergeet een mooi setje velgen niet! ;) Veel plezier met deze wagen!
 
  • Leuk
Waarderingen: Chantal "Pistache"
FB_IMG_1432333759787.jpg FB_IMG_1432333523672.jpg Dankjewel! De velgen zouden er vandaag onderkomen maar omdat vriendlief beetje ziek was, is dit helaas nog niet gebeurd! :( Denk aankomende zaterdag dat dat gebeuren gaat.. Samen met de kofferklep even "aanpakken" Sorryyyy! Geen Polo op de foto maar de velgen op die foto gaan erop. Geen uitbundige velgen ofzo maar sowieso beter dan er nu op zit! Big Grin En als hier een beetje stoeprand schade opkomt is het niet zo heel erg! ;) Volgens mij zijn het 15" banden, 4x100
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: Maik en R-Vera

gilex

Lid
309
18
Welkom! stukje nostalgie voor mij persoonlijk :mrgreen:
Heb vroeger in '96 tot '99 in een pistache groene gereden namelijk (PX-XX-03) deze is helaas niet meer op de weg.
Dat was trouwens een colour concept uitvoering en volgens mij is de jouwe er ook een.
Heb je een semi sport interieur met in hoogte verstelling op de stoelen? Je hebt iig de "dikkere" dumpers.
 
  • Leuk
Waarderingen: Chantal "Pistache"
Ahh wat leuk! :) ik heb alleen geen idee wat je met colour concept bedoeld eerlijk gezegd.. Mijn stoelen kunnen wel in de hoogte.

Zo ziet mijn interieur eruit, de bekleding:

IMG_20150927_190415.jpg

En ik vind de kleur geweldig!! Big Grin hahaaa.. Ik hoop nog lang van mijn Pistache polo te kunnen genieten. :) En ik ben blij met mijn "dikkere" bumpers hahaa, maakt hem mooier! ;)

Mijn stoelen kunnen wel in de hoogte. Maar ik weet verder niet of het een semi sport interieur is. Dat denk ik eerlijk gezegd niet als ik naar mijn interieur kijk..
 
Laatst bewerkt door een moderator: