Hoeveel kilometer heeft jouw Polo inmiddels gelopen?

Jaartje oud, 39k op de teller nu :) Heb wat problemen met een rem (zo lijkt het) die blijft hangen bij wegrijden, of bij langzaam rijden bij optrekken na geremd te hebben. Rem maakt dan echt een schrapend geluid alsof hij niet goed vrij komt. Twee keer naar dealer geweest, eerste keer was het 2 weken weg nadat geconcludeerd was dat er vuil tussen de zuigers en remblokken zat. De tweede keer geen probleem kunnen constateren na het uit elkaar halen, maar daarna is het probleem (vooralsnog) wel weer weg... Dealer heeft geen idee wat het kan zijn, dus dat schiet ook niet hard op.
 
Volkswagen  Golf 7 R  2.0 TSI @ 420 pk / 538 Nm by VAGTechniek 
Kromme schijven komen bij een BM vaak voor. geen idee of dat voor een BlueGT ook geldt.
Dealer zegt alles nagemeten te hebben, en alles loopt vrij en lijkt goed. Rare is ook dat na de/montage alles weer goed is voor een paar weken. Het is nu afwachten of het weer terugkomt... Helaas is het geen consequent probleem en als ze dan gaan proefrijden zul je zien dat het geluid dus niet aanwezig is, is nu al twee keer gebeurd.
 
Volkswagen  Golf 7 R  2.0 TSI @ 420 pk / 538 Nm by VAGTechniek 
Vandaag dus een erg pijnlijk momentje gehad...
Mn polo heeft voor het eerst 135.000 km op de teller!
Had nog willen stoppen voor een foto, maar het mocht niet baten...:cry:
 
Volkswagen  Polo 6R  1.6 TDI 146pk 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!