Golf 7 gti like koplampen

sambir

Actief lid
437
43
Ik was even aan het neuzen op het net en kwam deze koplampen tegen. Ik heb zelf oem xenon maar voor de mensen die dat te duur vinden is dit miss een leuk alternatief? Stiekem vind ik ze ook heel mooi [emoji85]

Trouwens er zitten gewoon stel motoren in deze koplampen. Dus hoogteverstelling is gewoon mogelijk!!! Kunnen wij, zonder grote aanpassingen, niet met achteraf oem xenon. Bij dectane kan het ook niet als het goed is...
Wat denken jullie?
 
Laatst bewerkt:

Zero2Fear

Actief lid
198
28
Ben benieuwd. Veel lampen, reproductie van echte lampen, hebben zwakkere LEDjes, zoals je kunt zien bij de neppe angel eyes voor andere auto's en de echte van BMW. Ik ben dus erg benieuwd naar de sterkte van de LED verlichting.

Maar ik vind ze erg cool!!! Als ik mijn koplampen niet had omgebouwd, had ik ze zeker gehaald als ze goed waren.

Btw, er staat, niet geschikt voor Xenon, maar waarom denk ik dan? De lamp van halogeen word warmer (55w) dan een xenonlamp (35W)... Toch benieuwd..
 

Zero2Fear

Actief lid
198
28
@Zero2Fear,

ze zullen wel geschikt zijn voor xenon maar zoals je ze koopt past er geen xenon in, je moet namelijk gaten aanbrengen in de afsluit deksels voor de kabels.;)
Hetzelfde verhaal staat namelijk ook bij de aanschaf van de Dectane koplampen.
Ja ik had al zo'n vermoeden dat t daarover ging haha.

@iichel vertel, ik ben daar namelijk niet van op de hoogte.
 

Mr.louie

Actief lid
270
43
40
Helden
Bij onze Duitse collega's nog wat foto's kunnen vinden.
Loopt daar ook een topic over, volgens mij zit daarin ook een verkoper die contact heeft met de fabrikant. (http://www.polo6rfreunde.de/index.php/Thread/13774-Neuheit-U-Tube-LED-Scheinwerfer-Polo-6R/?pageNo=1)
Hij heeft ze ingebouwd, en heeft bij (de eerste versie) wat problemen met vocht (zie laatste foto), en ook met foutmelding in het instrumentenpaneel door de led knipperlichten. (Iichiel?)
Als ik het goed begrijp komt er eind april een nieuwe lichting waarin deze problemen aangepakt zouden zijn.

God wat staan ze mooi Big Grin

image.jpg image.jpg image.jpg
 
  • Like
Waarderingen: WobbleKid en Zero2Fear