Polo 9n 1.4.. :: 2003 Volkswagen polo 9n

Vrijdag avond de polo een beurtje gegeven en achter remmen na gekeken men remzadel bleef hangen elke keer als ik weg wou rijden hoorde een dof schurend geluid en nu niet meer!

Het hikken waar de polo last van had is ook over er zat goedkope bougie's in nu gewoon orginele van vw en geen problemen meer heeeeerlijk!

Verder nog 2 dingen die aan de polo gedaan moeten worden zijn distributie riem en de koppeling begint aan zijn einde te komen.

De wielen die ik wou kopen gaan helaas niet passen 7j voor gaat makkelijk maar de 9j achter ging naar mijn gevoel te breed worden.

Nu opzoek naar andere velgen.
Als iemand een mooie set weet laat het me weten.
 
Wat zou mijn polo waard zijn als ik hem zou willen verkopen?

Net beurt gehad
Distributie riem word nog vervangen
Nieuwe apk.
160k gelopen
2003 highline

Auto word orgineel verkocht dus op normale vering.

Ik wil iets van een golf wss.
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!