VCDS (VAG-COM) Polo 6r codering

Re: VAG-COM Polo 6r codering

Johan zei:
krisrock, spiegels inklappen is niet beschikbaar voor de 6R, wat Sjakie bedoeld is dat je spiegelverstelling automatisch naar beneden gaat als de auto achteruit gaat zodat je de stoepjes e.d. kunt zien!

Als dit zou kunnen zou dat wel héél erg prettig zijn, zo'n anti velgrag stand op je spiegels. Ik weet dat mijn broer het heeft in zijn Yeti. Zouden dat dan compleet andere spiegelmotoren zijn of.....?
 
Re: VAG-COM Polo 6r codering

In VCDS zijn bepaalde modules nog niet volledig in kaart gebracht. Dus wie weet wat voor functies er nog worden ontdekt.

Ik kan trouwens nu ook de interval in de koplampsproeiers, taal boordcomputer, volume PDC, dat soort kleine zaken allemaal aanpassen.
 
Re: VAG-COM Polo 6r codering

Hallo,

VCDS ( Ross tech, laatste versie 10.6.4 ) En men praat dan over Vag-Com. Is inderdaad geschikt voor o.a. De Polo 6R. De dealer werkt naar mijn weten met een VAS diagnose. Let op met een Vag-Com kun je meer dan de dealer, en sneller.

Ik heb in mijn Polo 6R een hele waslijst gedaan/aangepast. Ik heb een Bluemotion met RCD310 ( RGZ ) , comfortline ( voor wat het waard is ) en executive ( hierin zit o.a. de media box in het dashboard kastje UF6 ), Climatronic ( PH2 )

Kleine opsomming:

Statische bochtrijverlichting AAN
Bochtrijverlichting op richting aanwijzer AAN
Auto Lock AAN, Auto Unlock AAN
Gordel piep aangepast ( interfal en toon ) maar kan ook uit.....
Mistlamp uitschakeling bij Grootlicht AAN
Spiegelverwarming auto AAN bij inschakelen van de achterruitverwarmin'g
Claxon open en sluit signaal AAN ( maar snel weer uit, klinkt niet zoals in de BORA )
Snelheids afhankelijke ruitenwisser instelling AAN ( geweldig en ook zonder regensensor! )
FIS in Nederlands gezet
Tear wiping
Stagging ( verhaal klopt, kan alleen in de tellerunit van de GTI en de skoda Fabia )
Zemex Bluetooth adapter gemonteerd en geactiveerd ( carkit only! opnemen en ophangen, maar werkt top )

Wat moet ik nog checken: Licht aan bij 140 km/h, kan ik wel coderen maar heb ik niet gechecked of het daadwerkelijk werkt....

In Vag-Com zie je inderdaad voorbeelden hoe je e.e.a kan programmeren, maar pas wel op in de lange coderingen, maak geen fouten en onthoud de oude waardes! Vooral als je meerdere dingen tegelijk wilt wijzigen!

De meeste instellingen doe je in de ( Central Electrics 09 - Intruments 17 - Radio 56 - Telephone 77 en de Can Gateway 19 )

;)
 
Re: VAG-COM Polo 6r codering

In Vag-Com zie je inderdaad voorbeelden hoe je e.e.a kan programmeren, maar pas wel op in de lange coderingen, maak geen fouten en onthoud de oude waardes! Vooral als je meerdere dingen tegelijk wilt wijzigen!

Dit is toch gewoon een kwestie van vinkje aan of uit zetten. Daar kan je voogens mij weinig aan verkloten...
 
Re: VAG-COM Polo 6r codering

Wat wel vreemd is dat op mijn auto re-locking na 30 sec. vanuit de fabriek al aan stond maar niet was aangevinkt in VCDS. Nu staat ie aangevinkt en werkt het waarschijnlijk niet meer. (ik weet niet onder welke omstandigheden hij dit moet doen)
 
Heeft iemand al gevonden hoe je de verlichting van je Climatronic kan aanzetten als de licht schakelaar op de 0 stand staat.
Dit schijnt wel mogelijk te zijn, en is nodig als je zelf de display van de climatronic van positief naar negatief wilt wijzigen !
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!