wat heb jij gedaan aan en voor je polo vandaag

Langs de VW dealer gegaan om de klemveer van mijn luchtfilter goed te plaatsen, kwam er gisteren tijdens het bijvullen van ruitenwisservloeistof achter dat het luchtfilter los lag op de slang.
Blijkbaar heb ik de klemveer toch niet goed teruggeplaatst bij het vervangen van het luchtfilter met een K&N luchtfilter, zat ook maar een uur te kloten met een waterpomptang om die klemveer er weer op te krijgen... :eek::confused::mrgreen:
VW man had in 1 minuut geplaatst... Hahaha :laughing:

Vond al dat ik wat koppel miste in de lage toeren, nu het luchtfilter weer goed zit trekt hij ook weer veel beter door. Grote blij! :blush::cool:
 
Volkswagen  Polo AW Highline  1.0 TSI 115 PK (VAG Techniek Stage 1 tuned, 135 pk 225 Nm) 
  • Leuk
Waarderingen: Agaam en Ruud9N
@Roon Ziet er goed uit! Hoe heb je het logo gespoten?
Logo in zijn geheel gedemonteerd. Chrome logo eraf gehaald. Dan schoongemaakt met sop en daarna ontvet met spiritus.
1K kunstoffgrondverf aanbrengen. 30 min drogen. Daarna Racing hoogglanszwart meerdere dunne lagen aangebracht. Tussen de lagen door 15 min laten drogen in de zon.
Alles weer gemonteerd.
 
Laatst bewerkt:
Volkswagen  Polo 6R  1.4 16V 86PK 
  • Leuk
Waarderingen: Jurgen6R
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!