wat heb jij gedaan aan en voor je polo vandaag

Ik heb via Hypercolor een setje interieur led-verlichting gekocht. Alles netjes voorin geïnstalleerd. Kom ik bij de verlichting achter, merk ik dat er twee w5w leds in moeten, maar dat er twee van die leds met DE3021 connector zijn geleverd. Dat past dus niet. Gelukkig had ik een ledje te veel besteld, dus kom ik nu 'maar' 1 tekort voor de interieurverlichting. Alsnog irritant dat ik er weer achteraan moet.
 
Laatst bewerkt:
Aftermarket Volkswagen Polo AW CUSTOM All LED Headlights With Light Show And Dynamic Indicators (2018+) (All LED Light Show Headlight) besteld.
Is als het goed is helemaal plug&play, ben benieuwd!

LEDdiversion2.jpg
LEDdiversion.jpg
Benieuwd wat het je aan inklaringskosten bij de Douane gaat kosten en of het APK-proof is. Ik ben zelf ook wel geïnteresseerd namelijk.
 
Ohhh, Diversion heeft dan de import al geregeld. Als ik de website zo zie halen ze vrij veel van ome Ali. Dat zal qua Douane nu wel loslopen dan. Benieuwd wanneer je ze binnen krijgt!
Jullie gaan het allemaal horen als ik ze binnen heb. ;)
Duurt tussen de 1 a 3 weken, begrijp ik van Diversion.
 
Laatst bewerkt:
Volkswagen  Polo AW Highline  1.0 TSI 115 PK (VAG Techniek Stage 1 tuned, 135 pk 225 Nm) 
Perfect lampen hoor geen last ervan. Ook geen auto's die voor mij rijden klachten hebben.

Hoe weet je dat? Rijdt zelf (in een andere auto) jouw auto tegemoet en laat iemand in jouw auto achter je rijden. Dan kan je het weten, niet afgaan omdat auto's niet seinen of niet klagen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Seat  Arona 2020  1.0 TSI 115PK DSG 
  • Leuk
Waarderingen: ultras3434
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!