wat heb jij gedaan aan en voor je polo vandaag

@Famous1303 ja probleem is een beetje dat ik niet weet waar te stoppen. Er kunnen ook nog betere bobines en koudere bougies in (momenteel draait hij op standaard bougies, 1 graad kouder wordt aangeraden als hij getuned is). Brandstofpomp/injectoren maakt ook al veel verschil. Custom fitment van een intercooler moet ik laten doen, dat is me zelf iets te lijp en een setje op maat voor een GTI is dan weer te duur. Achja. We zien wel. Het staat in ieder geval allemaal op het lijstje.
 
SEAT  FR  1.0TSI 95pk 
  • Leuk
Waarderingen: Mikie
Het is polo verwenweek deze week. Zojuist een nieuwe Forge FMDV008 gekocht. Met een beetje geluk was de stock DV de oorzaak van alle problemen en kan ik daarna weer lekker crossen. Anders is het volgende op het lijstje alle luchtslangen controleren/vervangen en dan de brandstofpomp (meteen upgrade naar 4 bar en afhankelijk van hoe ik me voel grotere injectoren).

Helemaal daarna nog een catless downpipe en dan een retourtje JD Engineering voor een stage 2 (of toch eerst een grotere intercooler? zucht...) :)
Ik zou dan toch eerst een grotere intercooler doen voordat je de stage 2 gaat doen, anders blijft dat toch in je hoofd dwarrelen.... ;). Vergeet bij de 4bar benzinepomp en grotere injectoren niet de fpr. Waarschijnlijk weet je dat wel, maar voor de zekerheid noem ik het maar even.
 
Volkswagen  Polo GTI 6C  1.8 TSI 252 pk (JD Engineering) 
  • Leuk
Waarderingen: Giltix
In principe moet het lukken op alle plekken waar een naadje zit op het dashboard. Ik moet wel zeggen dat ik totaal niet technisch ben aangelegd. Ik heb dan ook niks verwijderd of gedemonteerd voor de montage maar er gewoon heel geduldig tussen geplaatst.
Mooi hoor Welke stip heb je geplaatst heb je een link
en heb je ook strips in de deuren gedaan

Groet peter
 
Volkswagen  Polo aw  1.0tsi 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!