wat heb jij gedaan aan en voor je polo vandaag

Dat is een hele nette score! Weet niet ofdat jouw motor zuiniger is hij moet wel harder werken.. in het algemeen. Heb een proeftit gehad in de 95pk en vond het net iets te weinig om soms onberekend in te halen. Ik baal er sws wel van dat de nieuwe polo alweer een kleinere tank heb gekregen geef mij maar gewoon ouderwets een 50L of 55L tank kan je tenminste even door rijden :) ( Elke kg telt eh tegenwoordig voor de CO2 uitstoot....) Stick Out Tongue
Ik had trouwens 1/22.5 zie ik met E10. Maar het was rustig op de weg en CC aan.

Screenshot_20200610_113615_com.mindmobility.vag.volkswagen.jpg
 
Volkswagen  POLO AW Comfortline Business Executive  1.0 TSI 95pk 
  • Leuk
Waarderingen: IwanD
OBDEleven ontvangen, gelijk bochtverlichting geactiveerd, needle sweep ook, dashboard van frans naar nederlands werkt perfect.
M'n zus haarGolf 7 motorstoring uitgelezen -> Cilinderrij 1 - sonde 2 & cilinderrij 1 - sonde 2, verwarmingscircuit dus ik denk gewoon nieuwe lambdasonde en klaar.
 
Volkswagen  Golf MK7.5 GTI Performance  2.0 TSI 245PK / 370Nm 
  • Leuk
Waarderingen: M.U.Y en iichel
OBDeleven heeft niet veel toegevoegde waarde over een "normale" OBD scanner op een 9N3 toch? Heb niet zo'n zin om er veel geld aan uit te geven om vervolgens eigenlijk alleen maar codes te kunnen uitlezen.
Je hebt verschillende opties met de OBDeleven.
Je hebt de basic waar je mee kan uitlezen.
Je hebt ook de pro, met deze kan je adaptations doen en natuurlijk ook uitlezen en resetten.
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TSI 135PK 
Opzich wel lachen.
Ga alleen wel stuk als ik dan zo'n paarse pooierbak tegen kom midden in de nacht.
Je interieur kleurt 's nachts waarschijnlijk helemaal paars nu of niet?


Haha ja mooi hé, foto is genomen om even te testen.

Normaal gesproken staat hij op subtiel oranje en 50% te branden (RGB) Ik zou zelf ook stuk gaan met zo'n paarse pimp naast me.
 
Volkswagen  Polo AW  1.0 115PK 
Dat heet Normal toch? Ik rijd altijd in Individual met alles op sport behalve sound (eco) en onderstel. Dat laatste vind ik prima in Normal en in Sport vaak net te stuiterig. DSG begint altijd ook in driving mode op sport in D en dat laat ik dan zo staan
 
Volkswagen  Up! GTI KWv1 Milltek Road+ OZ HLT matt black wheels  1.0 tsi 140 pk/225 Nm (Vagtechniek) 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!