Het grote 'kleine vragen' topic

Iemand die mischien weet of er een versnellingspook van n andere type vw, denk aan golf 4 gti ed25 of golf 6 ed35 in een polo 9n3 Gti past, of makkelijk pas te maken is? Iemand die er mischien ervaring mee heeft?

Gr. Bram
 
Volkswagen  Polo 9n3 Gti  1.8 20vt stage 1 180pk 
Heb wel eens een Audi S-line pookknop in een Seat gemaakt, kwam van e-bay met leren hoes, ook met rode of grijze stiksels te krijgen, geborsteld alu schacht en geperforeerd leren knop met een glimmend schakelpatroon plaatje er op.
Enige lastige is de dikte van de pook dus de stang zelf die verschilt per motorisering. Kostte toen een paar tientjes en zag er echt schitterend uit, het frame die de pookhoes aan de console maakt had ik overgezet.
 
**verkocht***Volkswagen  Cross Polo 6R  1.2 TSI powered by VAG-Techniek 
Kun je een standaard koplamp van een 6R uit elkaar halen en de zilveren delen zwart spuiten? Is dit verstandig om te doen en hoe zorg je ervoor dat je de lamp weer openmaakt en natuurlijk weer goed afsluit en geen vocht achterlaat? Iemand eerder gedaan?

Ik heb de projectoren van mijn xenon koplampen vervangen en dus de koplampen opengemaakt. Je kan even in mijn topic kijken hoe en wat. Netjes open maken met een verf föhn en heel veel geduld en nieuwe butyl van retro fit lab er weer in prutsen. Goed te doen!
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2tsi 105pk 
Ik dacht dat ik mijn aircopomp een beetje hoorde gieren, maar heb het vermoeden dat er te weinig koudemiddel in de airco zit (gebruik deze dan ook niet, totdat het is bijgevuld). Kan dat een oorzaak zijn, of begeeft mijn aircopomp het vrij binnenkort?
 
SEAT  FR  1.0TSI 95pk 
Dit is de dop om je wielsloten mee los te draaien. Heb je sportvelgen? Kijk dan of 1 van de 5 wielbouten van een wiel afwijkend is, als dat zo is kan je die afwijkende wielbout hiermee losdraaien.
 
Seat  Arona 2020  1.0 TSI 115PK DSG 
  • Leuk
Waarderingen: Teun
Iemand die weet waar onderstaande dop voor dient? Zit in het reservewiel setje.

20191227_162145.jpg20191227_162154.jpg
Dan heb je van die speciale moeren voor je velg. Antidiefstal, deze vervangen je huidige moeren en zonder dit ding krijgt men je wiel niet van de auto. Niet handig voor als je een lekke band hebt tho.
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TSI 105pk - 130pk / Insta: @peppergrey6air 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!