Het grote 'Gooi het eruit' topic!

Oja, je had het tegen Ruud ook over zijn leeftijd, deze laatste post geeft ook duidelijk aan wat jouw leeftijd is.

Huilen zal ook niet gebeuren hoor, uitlachen is een betere emotie bij het zien wat jij post.

Oh en ik reageer ook gewoon, op jouw posts, was toch een optie hier had iemand gezegd?

Fijn weekend gewenst Stick Out Tongue

Reageer zoveel je wilt. Niemand houdt je tegen.

Volgens mij zie jij spookberichten van iemand waarin staat dat Ruud en jij niet mogen reageren gezien dit al de 2e keer is dat je doet suggereren dat iemand je verbiedt om te reageren.
 
Ik tank normaal altijd 95, dus voor het tunen ook. Autootje gaat op de rollenbank, dus we gaan het zien. Maar op 95 zou het rond de 135pk 235nm moeten kunnen worden.
De ketting is in ieder geval nieuw, kijken of de rest ook heel blijft [emoji16]
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2tsi 105pk 
  • Leuk
Waarderingen: Robin
Opel Karl............vertel.......... o_O
Ik ben net in januari begonnen bij mijn nieuwe werkgever en dan krijg je dus een Karl of UP! etc. Maar wie weet volgend jaar mag ik net zoals @MisterT een dikke Polo bestellen. Voor nu rij ik de Karl niet prive omdat ik natuurlijk nog mijn Polo heb en ja die bevalt net even wat beter dan die Karl. :sweatsmile:
 
Volkswagen  Polo AW  1.0 TSI 
  • Leuk
Waarderingen: HoMi
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!