Vcds gezocht in de buurt van kampen

Ben nu enkele maanden in het bezit van een Polo BM 1.2 TDI 6r uit 2012.

Graag zou ik een aantal functies geactiveerd willen hebben, waaronder: bochtenverlichting, safelock en geluid via het alarm bij sluiten/openen van de auto.

Wie kan mij hiermee helpen? Ben voor mijn werk dagelijks in de buurt van Almelo (Vriezenveen) dus daar in de buurt kan ook.
 
Volkswagen  Polo Bluemotion  1.2TDI 
Iichel, bedankt voor je reactie, dat helpt zeker! Ik kan toch de komende week niet over mijn polo beschikken omdat hij bij de schadehersteller staat nadat ik afgelopen donderdag in de rechterzijkant ben geraakt door iemand die nog niet goed wakker was.
 
Volkswagen  Polo Bluemotion  1.2TDI 
Vanmiddag bij Iichel langsgeweest met de Polo. Na de auto aan de laptop te hebben gehangen is deze gecontroleerd op foutcodes, deze bleken niet aanwezig. Daarna heeft hij met mij alle mogelijke opties doorgenomen die aangezet konden worden. Nadat alles geïnstalleerd was ben ik met veel meer opties naar huis gegaan als waar ik voor kwam. Michel nogmaals bedankt!
 
Volkswagen  Polo Bluemotion  1.2TDI 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!