Проблема с Volkswagen Passat

Hallo! Er is iets gebeurd met mijn Volkswagen. De motor begon te draaien ongelijk, het leek te trillen, en het olie verbruik is toegenomen. Heeft iemand dit probleem is opgetreden? Wat is de reden? Probleem met Volkswagen Passat.
 
Volkswagen  Polo gn3  1.2 TSI 
Een zuiger door de motor geslagen?

Even serieus, wij zijn geen glazen bol kijkers, hoewel iedereen dat denkt. Hier op dit forum zijn een paar dingen handig en/of beleeft.

1 uit beleefdheid, stel je even voor, weten we de naam van het beestje
2 uit handigheid, wat voor auto is het? Dus motorinhoud, km stand, recent onderhoud of problemen. Heb je wat gemod? Is tie gechiptuned
3 ook handig, een duidelijke omschrijving van het probleem.

Naast dit alles, welkom op dit forum!
 
дорогой нож. Я понимаю, что язык сложный, и мой русский язык не очень-то понятен. пожалуйста, поймите барьер, образованный нашими языками.

мымы испытываем некоторые трудности в понимании вашей проблемы.

еслили вы предпочитаете писать английский язык самостоятельно, пожалуйста, посетите наших друзей на uk-polos.net русские товарищи на drive2.ru.
 
дорогой нож. Я понимаю, что язык сложный, и мой русский язык не очень-то понятен. пожалуйста, поймите барьер, образованный нашими языками.

мымы испытываем некоторые трудности в понимании вашей проблемы.

еслили вы предпочитаете писать английский язык самостоятельно, пожалуйста, посетите наших друзей на uk-polos.net. русские товарищи на диске2.ru.

Nice :tonguewink:
Eerst Google translate maar eens aan het werk zetten
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TSI 105pk 
Kort samengevat voor de mensen die niet vloeiend Russisch spreken:

@iichel zegt dat hij begrijpt dat de Nederlandse taal moeilijk is, dat dit een barrière vormt, en dat we begrepen hebben dat @PeterMur een probleem met zijn auto heeft.
Daarna verwijst hij naar de Engelse en Russische variant van Mypolo.nl
 
Volkswagen  Polo 6R  1.2 TSI 105pk 
Ik zal even in m'n glazen bol kijken wat er mis is met de auto... *kijkt in glazen bol* "Ja ik weet het! GA LANGS DE DEALER of vertel ons alle details etc, van wie je bent tot wat je gedaan hebt om het probleem te lokaliseren."
 
Volkswagen  Polo 6R R-Line  1.2 TSI 140PK JD 
  • Leuk
Waarderingen: David97
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!