wat heb jij gedaan aan en voor je polo vandaag

Terug naar de tuner (Vagtechniek in Nuenen), daar is het DPF verwijderd en GTI einddemper gemonteerd. Auto verder afgesteld op de vermogensbank tot 139.1 pk en 306 Nm met de thermo op 32 gr... altijd nadelig dus zal het meisje wel wat meer hebben bij lagere temperaturen.
Toch mezelf een schouderklopje gegeven en op de nieuwste BT-module getrakteerd. Nu kan d'r geluld worden via de RNS zonder kans op boetes :)
 
  • Leuk
Waarderingen: HJV, Zero2Fear en iichel
Gister mn nieuwe Philips Whitevision's geinstalleerd Big Grin Resultaat mag er wezen:

Origineel:
p7260005-jpg.5812


Whitevision:
20150704_203214.jpg
 
Waar ik nu benieuwd naar ben, is de lichtopbrengst van deze lampen bij donker.
Dat heb ik 2 posten eronder gezegd [emoji4].
Ik quote mezelf even:


Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Lichtopbrengst is echt beter en hij is iets feller. Hij is puur wit en niet een beetje blauw. Overdag heb ik nog niet bekeken.
Heb ze gehaald bij Xenonlamp.nl (Mypolo sponsor) [emoji2].

Volgens Philips is het 40%, of het ook 40% is kan ik niet checken. Maar het is duidelijk veel beter.
 
Dat heb ik 2 posten eronder gezegd [emoji4].
Ik quote mezelf even:




Volgens Philips is het 40%, of het ook 40% is kan ik niet checken. Maar het is duidelijk veel beter.
Oke maar ik denk niet dat je meer opbrengst dan xenon, ik vraag dit omdat ik nu h4 xenon heb maar bij apk doen veel garages moeilijk over het lichtbeeld. Als de opbrengst nu veel meer is dan de standaard gele halogeen wil ik toch eens vergelijken,lampunit is er zo uit bij een polo.
 
volkswagen  polo 6r  1.2 70pk 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!