Staging/Needle sweep

Voor de geinteresserde in de Ebay module, ik was van het weekend aan het spelen om weer wat settings te changen maar na 1 poging wilde de module niet meer meewerken.

Na veel gestoei en geklooi geconcludeerd dat de module niet meer goed functioneert, mogelijk komt dit door het flashen van de module en het aanroepen van een actie waar hij "geen licentie" voor had..
Toch maar een nieuwe zoeken met de 11.11.5 software...
 
Het kan met de normale VCDS kabel, maar alleen met tellerunits eindigend op een K

Balayage des aiguilles Polo 6R - Staging - Vagcom & Vcds 11.11.3 - YouTube
Original one but I was lucky enough to have the dashunit serial number end by the letter "K" because only that one supports staging as far as I know.. So I took the chance and I had the possibility to activate it so I did it :)

Some other owners have tried but they have dashunits finishing with letter "F" or "H" and it doesn't work..


Mijn Polo uit januari 2012 heeft een H
 
Sowieso een vraag wat betreft needlesweep/staging. Wat is daar nou precies het verschil tussen? Die needlesweep snap ik, maar staging niet echt.

En ook ik ben wel benieuwd naar waar dat serienummer staat.
 
Volkswagen  Golf Mk7.5  1.5 TSI 150pk 
Mijn nummer eindigt op C en ook die doet het. In Instruments->Adaption menu staan 2 items die Needle Sweep/Staging bedienen, eentje werkte niet (staging, channel not found), de andere deed het wel (indicator_celebration)!

VCDS versie 12.10.3 beta
 
Volkswagen  Golf 7 R  2.0 TSI @ 420 pk / 538 Nm by VAGTechniek 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!