Stoelverwarming

Ik ben zeer benieuwd aangezien ik twee linker handen heb. Probeer natuurlijk wel mee te helpen want elke euro verdiend is er één. :)

Dat is wel iets wat ik mis, een sleutelhok o.i.d.
 
Volkswagen  '03 Polo 9N  1.4 55kW/75PK. 
Ik heb het uitgezocht er zijn 2 setjes te verkrijgen van goeie kwaliteit https://www.conrad.nl/nl/waeco-zitverwarmer-12-v-wit-856682.html de goedkopere versie zitting en half rug en de versie met volledig rug en zitting https://www.conrad.nl/nl/waeco-zitverwarmer-12-v-voor-2-zittingen-wit-853140.html . Beide komen de schakelaars waar jij ze graag wilt hebben (helaas niet mogelijk met originele schakelaars ivm met extra modules die bij een oemset erbij zitten af fabriek) Normaal plaats ik ze links van de bestuurdersstoel en rechts van de passagiers stoel de schakelaars. Maar kan ook in het middenconsole bij de aansteker als je ernaast 2 lose plekken hebt. Voor het monteren vraag ik 175 euro stoffen bekleding en 200 voor leder ex de set die je kiest omdat er wat tijd in gaat zitten. Bij interesse graag een PM
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!