Polo 6R stop&go systeem

Motor niet warm, je staat op een helling, Mars en Venus staan op 1 lijn, je gebruikt teveel electriciteit, gordel niet om, deur niet dicht, motorkap open, je staat niet stil, de accu is te leeg, motor draait meer dan 1250 toeren, accu te warm of te koud, de pomp voor de rembekrachtiging of stuurbekrachtiging is nodig, buiten is het te koud, de interieurtemperatuur staat te hoog (verwarming moet aan), airco, stuur is te ver gedraaid, je hebt niet harder dan 3 km/h gereden sinds de laatste keer of Jan Peter Balkenende heeft zijn haar niet goed zitten :)

Volgens mij was dat alles
 
Het zijn trouwens 2 kastjes die dat regelen. Eentje zit boven je pedalen en is te herkennen aan 2 grote stekkers. Dit noemen ze in vaktermen de BCM.
Een ander kastje zit onder de motorkap. Als je bij de grill staat en naar de voorruit kijkt, zit hij in de rechter verre hoek. Deze heeft als naam de ECU.

Beide zou ik vanaf blijven als je niet weet wat je doet Stick Out Tongue

Een laatste optie zou trouwens kunnen zijn dat je een fietsenrek, aanhanger of caraven op je trekhaak hebt zitten. Dan werkt start/stop ook niet.
 
Het systeem werkt wel degelijk. Het Stop- en Start-systeem is dusdanig ontwikkeld dat de bedrijfszekerheid altijd prio 1 heeft.
Er zijn meerdere mogelijke oorzaken:
Ontwasem stand ingeschakeld
Gordel niet om
Accu temperatuur te laag
Accu capaciteit niet toereikend
Rembekrachtiging heeft onvoldoende vacuüm
Ruitenwissers zijn geactiveerd
Er werkt een lamp niet
Er is een storing in het motormanagement opgeslagen
De schakelaar is ingedrukt
Er is een aanhanger, oid aangesloten
Buiten temperatuur te laag
Kachel te hoog tov buitentemperatuur
Interieur temperatuur te ver van de gewenste temperatuur
 
Volkswagen  Polo BlueGT  1.4TSI 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!