Voorstellen Pjedro

Pjedro

Actief lid
103
28
29
Hallo allemaal,

Het staat al even op de planning om me hier voor te stellen maar daar kwam het steeds niet van, bij deze alsnog.
Mijn naam is Pieter, woonachtig in Hardenberg (Overijssel). In het dagelijkse leven ben ik ZZP-er binnen de ICT.
Sinds begin van dit jaar rijd ik een zwarte VW Polo 6r uit 2011. Zie onderstaande foto zoals ik 'm gekocht heb. Uiteraard is het één van mijn hobby's om met auto's bezig te zijn. Zo doe ik met wat kameraden mee aan autoblubbering, daar rij ik in een VW Golf 3 2.0 GTI (210pk op de testbank). Voor degene die dit niet kent; 40 meter aanloop en dan 60 meter blubberbak. Na elke ronde worden de bakken verzwaard en wie na diverse manches de meeste meters heeft gemaakt is de winnaar! Om er een beeld bij te krijgen:


Maar verder over de Polo... meteen na de aanschaf heb ik de EGR laten uitschakelen i.v.m. de vele problemen die ze veroorzaken. Aangezien ik wat laat ben met me voorstellen zijn er al het e.e.a. aan dingen gebeurd, zo heb ik 17" Scirocco wielen gekocht. Nadat ik een afspraak had gemaakt bij de garage om de wielen even te laten balanceren kwamen we er achter dat er in twee banden wat hobbels zaten. Toen ben ik meteen maar op zoek gegaan naar nieuwe banden, dit zijn vier Pirelli's geworden in de maat 195/40/17 zodat ze iets getrokken om de wielen zitten.Het viel me alles mee dat er qua comfort weinig verandert was na het monteren van de wielen met platte bandjes. De volgende stap was de Polo verlagen, maar ik wist niet of ik er verlagingsveren onder wilde hebben of een schroefset. Nadat ik me door verschillende mensen had laten adviseren werd al gauw duidelijk dat het geen verlagingsveren zouden gaan worden. De veren die ik op het oog had van Eibach zouden maar 25-30 mm verlagen en dit was me te weinig, daarnaast was het niet verstandig om ze op de originele schokdempers te monteren omdat deze er niet op berekend zijn. Dus ik heb uiteindelijk toch gekozen voor een schroefset van AP, zie onderstaande foto's.

Zie onderstaande foto voor het resultaat, ik twijfel zelf nog enigszins over of ie niet nog wat lager mag. Wat vinden jullie?

Tot zover eerst de ontwikkelingen wat betreft mijn Polo, één van de volgende plannen is het interieur.. maar dat later!

Groeten,
Pieter
:mrgreen:
 
Laatst bewerkt:

VM407

Bekend lid
1.259
139
Utrecht
Welkom Pieter,

Leuk dat je jezelf ff voorstelt en nog een mooi bericht met meteen foto’s, houden we van!

Kan je de U led koplampen ook aanraden als je iets zou willen upgraden met verlichting. @Laszlo heeft ze ook en staan erg mooi.
 
  • Leuk
Waarderingen: Laszlo

dov

Bekend lid
1.918
118
Wat een gemiste kans om Pieter Polo als username te hebben :(
 
  • Leuk
Waarderingen: VM407

kawazxr

Bekend lid
1.617
129
Welkom en veel leesplezier, mooie Polo hij staat er blinkend bij :).
 

Laszlo

Bekend lid
1.162
89
Mooie polo.

U leds zijn in mijn ogen de beste upgrade voor je auto aan uiterlijk. Ik zelf hou niet van verlagen dus dan is dat ook gelijk de wereld uit dat dat de beste upgrade is :)

Veel leesplezier en upgrade plezier. Als je iets moet weten let me know
 
  • Leuk
Waarderingen: VM407

Roon

Bekend lid
612
49
Leuke introductie.
Mooie velgen en verlaging staat goed!
 

Willykr

Lid
83
14
22
Van harte welkom. Leuk om te zien dat je al aardig bezig bent met de Polo.

Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
 

Pjedro

Actief lid
103
28
29
Bedankt voor jullie reacties, gaaf! @Laszlo, heb je wat meer foto's van de u leds in je Polo? Waar heb je ze gekocht als ik vragen mag?
 

NickD

Bekend lid
562
80
25
Welkom!
 

Laszlo

Bekend lid
1.162
89
Bedankt voor jullie reacties, gaaf! @Laszlo, heb je wat meer foto's van de u leds in je Polo? Waar heb je ze gekocht als ik vragen mag?
20181014_185558.jpg
Heb ze van MP maar je kan ze ook online kopen hoor! Zoek op vw polo u tube led dan moet je er vast komen!
 
  • Leuk
Waarderingen: VM407

Pjedro

Actief lid
103
28
29
Wederom bedankt voor jullie reacties!
@Laszlo, dat staat 'm inderdaad erg goed, heb je nog meer foto's? Is dat plug en play of moeten er dingen ingeleerd worden?
@Jurgen6R, ik laat 'm inderdaad toch op deze hoogte staan. Als ik nog lager wil moeten de stelringen er tussenuit, dan verloopt de garantie vd schroefset en dan gaat het comfort ineens erg hard achteruit. Vanmorgen is ie trouwens nog ff uitgelijnd.
 

Pjedro

Actief lid
103
28
29
Heeft er trouwens nog iemand een goed adresje voor het blinderen van ramen in omgeving van Zwolle?