Fitnessfreak6c's voorstel topic

80
8
37
Hallo Polo liefhebbers!

1 maart mag ik mijn nieuwe Polo 6c ophalen bij de VW dealer. Het betreft een bluemotion edition 1.0 TSI 95pk in de kleur Blue Silk. De dealer had deze nog op voorraad staan en ik kreeg een superscherp aanbod en goede inruil van mijn huidige BMW 1 serie uit 2013. Ik ging eigenlijk voor een 1.2 TSI maar naar het bereiden en het scherpe aanbod heb ik gekozen voor de 1.0 TSI. Wel gaat dat in mijn ogen lelijke dichte grill eraf en er komt een GT grill op, tevens gaan die gekke velgjes er direct af aan maken plaats voor 17" Mirabeau replica's. De auto beschikt verder over een Composition Media met Apple CarPlay en spraak bediening en alle verder alle standaard opties zoals lederstuur en cruisecontrol etc.

To do: in deze volgorde
Xenon Led van de 6r
Chip
Gti/R-Line sportstuur
Verlagen
 

Bijlagen

kawazxr

Bekend lid
1.617
129
Gefeliciteerd met deze hele mooie Polo zeker in deze kleur :sunglasses:
Met goede updates in de planning.
 
80
8
37
Bedankt allemaal. Haha Ik rij te weinig voor de BMW. De BMW hoort op de snelweg te zitten. Het is zeker een stap achteruit alleen al in pk's van 220pk naar 95pk maar goed dat is de keuze die ik heb gemaakt. Ik heb voor de BMW een Golf 6 gereden en daar heb ik nooit problemen mee gehad. Dat kan ik van de BMW niet zeggen helaas. Ik mag nog 1,5 week sturen ermee. Rijd wel subliem moet ik zeggen. Bijgaand een aantal foto's.
 

Bijlagen

80
8
37
Mooi ding! Wat doe je met de vorige set schoenen?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Die heb ik ingeruild op mijn huidige set bij Wheelpoint in Uden. Ik kom daar al jaren. Ze hebben prima kwaliteits velgen uit Italië voor een nette prijs en inruilen is altijd bespreekbaar.