Anti-marter en kattenverjager

ikzelf werk bij een bedrijf die ongediertebestrijding doet.
steenmarters zijn zeer nare beesten. in nederland zijn ze zelfs beschermd dacht ik? of enkel boommarters.
die beesten leggen serieus wat kilometers op een dag af, dus een nest opsporen is zinloos.
ook gif en dergelijke werkt niet, want gif die zou werken is veel te straf en mag niet gehouden worden in belgië. gif die wel mag gebruikt worden, moeten die beesten enkele kilo's van eten, dus dat wordt ook al niets.
best is de tips van yvonne gebruiken voor je wagen. omdat het schuwe (nacht)beesten zijn is er weinig van gekend en is er dus weinig bekend wat je er tegen kan doen.

wij specialiseren enkel in marterproblemen binnenshuis, en daar merken we dat ze via de kleinste gaatjes binnenkomen, en dus moet alles goed dichtgewerkt zijn.

een gaas werkt ook niet bij alle beesten. en al zeker niet fijn gaas. best gaas van gaten van 3x3cm nemen, en deze niet te vlak leggen. als ze er dan op lopen, dat ze ook merken dat er wat beweegt onder hun poten, en dat ze ook het geluid horen(metaal op steen maakt een soort krassend geluk(hoge tonen).

verder is het puur geluk hebben dat ze je wagen met rust laten.

mvg
 
Volkswagen  polo 6r  1.2 
Iemand goede ervaring met een anti marter spray? Zag die van Motip maar geeft een kleverige bende lees ik.
 
Volkswagen  POLO AW Comfortline Business Executive  1.0 TSI 95pk 
Heb dit kastje zojuist ingebouwd geen idee of het helpt, volgens de handleiding helpt het tegen muizen, marters. Elke minuut klinkt er een toon in verschillende geluidsfrequenties. En een 2 felle led lampjes wat je motorkap fel wordt verlicht. Werkt op 4 AA batterijen of via USB of via je accu. Als de auto rijdt dan stopt apparaat. Ben bnwd... Ga binnenkort naar de Ardennen.

Een marterverschrikker (marterverjager) tegen marterschade is een klein, elektronisch apparaat dat aan de stroomkring van de auto wordt aangesloten. Het zendt bij een geparkeerde auto permanent een ultrageluidssignaal uit. Het signaal wisselt omdat het extra gemoduleerd is. Dit moet verhinderen dat de marter aan het geluid went.


IMG_20210530_184054.jpg

IMG_20210530_184057.jpg
 
Laatst bewerkt:
Volkswagen  POLO AW Comfortline Business Executive  1.0 TSI 95pk 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!