Aangepaste rechten nieuwe leden (geen PB kunnen sturen)

Maik

Voormalig Admin
Spritmonitor.de
4,962
437
198
Forummers,

Vanavond hebben wij een nieuwe gebruikersgroep waar jullie veelal weinig van zullen merken. Het gaat om een een groep voor nieuwe leden tot 10 berichten. Wanneer je je registreert zal je nu eerst 10 berichten moeten plaatsen voor je een PB kan sturen. Heb je 10 berichten verstuurd, dan zal je automatisch promoveren ;)

Waarom deze regel? We zien het de laatste tijd te vaak gebeuren dat mensen zich registeren voor één vraag die eerder gesteld is of waarvan een ander het antwoord ook graag zou weten. Het succes van dit forum is te danken aan alle kennis die voor iedereen beschikbaar is. Dus we zien graag zoveel mogelijk terug in content die voor iedereen inzichtelijk is, in plaats van dat dit in mailboxen blijft hangen.

Aangezien we ook veel "lezers" op het forum hebben is er ook een regel aangemaakt dat wanneer je 60dagen lid bent, je ook automatisch naar de gewone geregistreerde gebruikersgroep promoveerd.

Zoals eerder gezegd merkt het overgrote deel van de leden hier niets van

Ervaar je iets dat niet goed loopt? Laat het mij weten!
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!