Tim h. z'n 6r 1.2 tdi
Tim h. z'n 6r 1.2 tdi

Tim h. z'n 6r 1.2 tdi

Merk
vw
Model
polo
Uitvoering
Bluemotion
Kleur
zilver
Bouwjaar
2011

Algemene informatie

Beste Polorijders,

Hierbij wil ik me even voorstellen, ik ben Tim, een 32 jarige Project Engineer uit Almere. Mijn hobby’s zijn mountainbiken en het verbouwen van (en rijden op) motorfietsen.

Mijn Polo is een 6r 1.2TDI Bluemotion uit 2011. Ik heb er al het nodige geld tegenaan gesmeten om hem iets meer naar mijn wens te krijgen. Zo is ie al onder handen genomen door JD engineering, en heb ik er naast nieuwe olie, filters, accu en gloeibougies ook een setje dikke sloffen en een trekhaak onder gegooid. Alle Polo / Bluemotion plakplaatjes zijn eraf en de nieuwe kentekenplaathouder heeft geen ruimte voor reclame.
Ik vind het een mooi, lekker karretje en ben er erg blij mee.

Toekomstmuziek:
  • AP schroefset eronder
  • Betere speakers/radio
  • Grill in voorbumper spuiten / R line bumper
  • IMG_1880.jpg
    IMG_1880.jpg
    865.3 KB · Weergaven: 363
  • Leuk
Waarderingen: GertJan

Item information

Added by
Tim H
Weergaven
378
Last update
Beoordeling
5.00 ster(ren) 1 beoordelingen

More in Volkswagen Polo 6R

  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!