Hulp nodig met verstuiver code

Goededag iederen, Sorry als ik fouten heb in mij beschrijving want ik was in England last 14 year, nu weer terug in NL :) Ik heb een Polo 1.2TDI Bluemotion 2014 6R. ongeveer een maan geleden krijg ik kortsluiting bij dieselpump in de tank. Ik moest er een niuewe dieselpump in doen want er was een grote gaat in dieselpump kabel aansluiting, voor de kortsluiting krijg ik melding van buiten temperatuur -40C en dan kon ik niet meer zien hoeveelheid diesel in tank. na die probleem kon ik de auto niet meer aan krijgen alleen met easystart kwam tot leven. De probleem met buiten temperatuur sensor en tank is gefixt. op teller pin 20. was gebroken. Na het lang onderzoek naar starting probleem was ik achter dat 1 verstuiver werk niet. er was geen foute code enige fout code dat ik elke keer krijg was Brandstofrail. Ik kwam achter na dat ik ging grafiek van injectors kijken.

Ik heb de verstuiver vervangen met een 2de hand werkende verstuiver. Auto starts nu zonder problemen maar loopt niet zo lekker. want de verstuiver moet ik inleren. Ik heb Snap-on diagnose computer waar op ik kan code toevoegen van HEX 20 maar geen VCDS programma. Is er misschien iemand die kan mij helpen met HEX 20 Code. verstuiver artikel nr. 28231462 op verstuiver code NP7A889KJ6 K8K7UD2CZ0.

Ik heb foto van teller en verstuiver
 

Bijlagen

  • WhatsApp Image 2024-01-23 at 16.33.29.jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-23 at 16.33.29.jpeg
    265.4 KB · Weergaven: 13
  • WhatsApp Image 2024-01-23 at 16.34.28.jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-23 at 16.34.28.jpeg
    161.5 KB · Weergaven: 14
Volkswagen  Polo  1.2 TDI BLUEMOTION 
De IMA-code op de nieuwe/gereviseerde injector is voor de motor ECU de ingestelde startwaarde van waaruit de zelfleer procedure van de ECU begint om sneller op de juiste afregeling te komen bij een gebruikte injector is dit minder van toepassing omdat deze al ingesleten is en die startwaarde al niet meer klopt tenzij je het laat testen
Je kan hem inleren maar of dat gaat helpen is de vraag de kans is namelijk aanwezig dat de andere injectors ook aan hun einde beginnen te komen omdat deze neem ik aan net zo oud zijn als de kapotte
 
Volkswagen  Polo AW/FL GTI  2.0TSI 207PK 
Ik dank jullie voor jullie tijd en help. Als ik het goed heb begrijpen moet ik ze laten testen zodat ik de code heb. is er een manier dat ik voor nu de code kan vinden, zodat ik het aan de ecu door geeft? ik rij meestal op snelweg, ik gooi een injector cleaner en super diesel in na dat ik heb de code ingevoerd. Ik ga ze allemaal in de toekomst vernieuwen.

Andries polo6R kan je aan de code komen?
 
Volkswagen  Polo  1.2 TDI BLUEMOTION 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!