Koplamp van halogeen naar led

Hoi hoi,

Ik heb nu standaard halogeen koplampen en hoewel de lichtopbrengst niet gek is wil ik graag switchen naar LED.

Ik heb een setje originele GTI Led koplampen op het oog. Deze zijn inclusief de led modules en verloop stekkers.

Kan dit gewoon een simpele ombouw zijn? Moet er van alles aangepast worden? Ik ga uit van vag-com programmeerwerk?

Wie kan me even op weg helpen of it een makkelijke ombouw is of of dat ik ook aan andere modules in de auto vast zit die vervangen moeten worden? :)
 
Volkswagen  Polo 6C Beats  1.0 TSI 110PK DSG 
Top, bedankt voor de reactie, toevallig iemand een programmeer tutorial voor vcds of obdeleven? Op zich weet ik het een en ander, dus wellicht kom ik er zelf ook uit als ik even kijk. Maar misschien de puntjes/uitzonderingen om op te letten :)
 
Volkswagen  Polo 6C Beats  1.0 TSI 110PK DSG 
Ik heb nog geen tutorial, al denk ik dat bij mij 't probleem is dat ik:
Of verkeerde adapters heb (binnenkort eens een schema zoeken voor de pinbezetting)
Of dat m'n BCM niet toereikend is. Het is weliswaar een pq26, maar met volgnummer 87 (zeer laag).

Vooralsnog dus van mijn kant geen oplossing, maar mocht je de goeie programering vinden, laat het dan alsjeblieft weten!
 
Volkswagen  Polo 6C Beats  1.0 TSI 110PK DSG 
Heb wel eens een Polo 6C bij me gehad die had immitatie led lampen gemonteerd met adapters, toen was het een kwestie van de lampen nalopen en juist incoderen, dus per lampje de functie goed zetten en het gedrag (wanneer aan, wanneer dimmen, hoeveel) etc. en toen was het goed. Nooit gekeken naar BCM, dat zegt mij niks. Ik zit in de omgeving van Amersfoort.
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!