[GEZOCHT] Hulp bij aansluiten trekhaak kabelboom (Ibiza 6J) > Tegen vergoeding!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Maik

Voormalig Admin
Spritmonitor.de
4,962
437
198
Forummers,

Wie o wie kan mij op korte termijn helpen bij het aansluiten van een trekhaak kabelboom bij mijn SEAT Ibiza 6J.
Nu hoor ik je denken een Ibiza is geen Polo... Eens! Maar in de basis zijn ze toch aardig hetzelfde.

Waar gaat het om?
Een SEAT Ibiza 6J ST FR uit 2014 met een afneembare Westfalia trekhaak en bijgeleverde 13 polige trekhaak kabelboom. De trekhaak zit er al onder en de kabelboom is al helemaal naar voren gelegd. Ik zie het alleen totaal niet zitten om met de elektra aan de slag te gaan ondanks dat alles netjes in de meegeleverde handleiding staat. In de handleiding van Westfalia staat een stappenplan in de vorm van plaatjes, maar zelfs dat kan mij niet over halen om het zelf te doen..

Kortom heb jij eerder een kabelboom aangesloten en beschik jij over VCDS zodat je het ook meteen netjes kan coderen dan zoek ik jou!

Voorkeur gaat uit naar regio Utrecht* maar als iemand op korte termijn tijd heeft dan wil ik daar best een stukje voor rijden. Ik ben aardig flexibel zo kan ik op de dag, in de avonden maar ook in het weekend. Over de vergoeding worden we het vast eens!

* Ik woon zelf in Houten
 
Lampschakelaar? 't zijn toch 2 of 3 constante plussen, 2x canbus en 1x remlicht schakelaar (allemaal bij de BCM)


Pagina 40, stap 27
Hier wordt gevraagd naar de aanwezigheid van Pin17. Deze is aanwezig en aangesloten. Dan door naar stap 29 waar je uiteindelijk Pin 9 los moet maken om deze aan te sluiten op de kabelboom en een nieuwe aansluiting van de kabelboom weer in de Pin 9 positie moet brengen.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!