wat heb jij gedaan aan en voor je polo vandaag

Vandaag mijn baksteun vervangen voor een nieuw exemplaar. Ik had tijdens het starten een bonk die goed te horen/voelen was. Ook bij gas los laten en direct gas geven een bonk. Beide zijn verleden tijd. Klusje van niets, zou zelfs nog voor de deur onder je auto kunnen. Ik was er zelf 10 minuten mee bezig. Wereld van verschil voor een paar tientjes.

Staat bij mij ook nog op de planning! Fijn dat je nu van je probleempjes af bent
 
SEAT  FR  1.0TSI 95pk 
  • Leuk
Waarderingen: iichel en BlackDiesel
Had die set zwarte emblemen besteld bij MazorDesign via Ebay voor aardig wat knaken, want geen zin om zelf te plakken en voor dat geld zou je kwaliteit verwachten.
Krijg ik vandaag het pakketje binnen, zit alleen het embleem voor de voorkant erin en is het niet eens netjes gecentreerd.
Dus vandaag goed zitten klagen met die partij, willen ze mij 3 badges op gaan sturen zodat ik zelf kan proberen om het netjes in het midden erop te krijgen.
Daarop heb ik geantwoord met de eis dat ik een goed gecentreerd embleem van hun wil krijgen, betaal grof geld voor 2 van die emblemen, dan ga ik niet zelf lopen kloten...

IMG_3695.jpg
 
Volkswagen  Polo AW Highline  1.0 TSI 115 PK (VAG Techniek Stage 1 tuned, 135 pk 225 Nm) 
Zitten je led koplampen er al in dan?
Nee man... Schaam me kapot, maar nog steeds niet. Had een ongeluk gehad een paar weken geleden, waardoor de bumber vervangen moest worden. Gevraagd tevens de lampen om te zetten, maar dat is ze niet gelukt (... I know), dus moet ik dat (nog steeds) elders laten doen.
 
  • Wow
Waarderingen: Verwijderd lid 9959
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!