Update tuning 1.2 Tsi 90Pk ••135 pk VagTechniek

Dat is het mooie van VagTechniek.
De engineers hebben de nodige vakkennis,zijn eerlijk en verkopen niet meer dan nodig is.
Aangezien ik geen 98 tank volstaat Stage 1 prima werd mij verteld, omdat de chiptuning uitvoerig getest is voor de 1.2 tsi en dat zal voor de 1.0 tsi 115pk net zo zijn;)
Gewoon meepakken de 30% korting en +20pk,je zult er geen spijt van krijgen @xeoMe :cool:
 
VW  Polo 6C/Golf 7  TSI Engine 
  • Leuk
Waarderingen: VM407 en xeoMe
Gister met mijn 1.0 115pk een 0-100 test gedaan.
lege tank + passagier van 95kg kwam ik uit op 9.5s

0 tot 60 ging die lekker rap vooruit maar daarna had die toch wat meer moeite, wanneer kan je het beste laten chippen?
Dacht zelf rond de 10dkm
 
Volkswagen  Polo AW Highline R-Line  1.0 TSI 135pk 
Alleen het koppel is al een fijn iets die top lijkt me niet zo belangrijk aangezien het koppel hetgene is wat je merkt :).

Maar goed om te horen dat het je bevallen is, had eigenlijk niet anders verwacht. Nu nog zuiniger ook mits je voetje niet te zwaar word
 
  • Leuk
Waarderingen: JamalTSI
Nou @Maxxie vertelllllll

Jaja! Vandaag mijn auto laten chiptunen bij Vagtechniek! In Nuenen dus, Fijne binnenkomst met koffie en uitleg, ook testrit voor en na chip meegereden, er was een stagiair ook mee dus gezellige boel haha. Op lange binnenweg in z'n 3 flink optrekken tot laatste moment voor bocht hard remmen :eek: & weer terug dezelfde. Kortom ben zeer tevreden erover, boven mijn verwachting zelfs qua soepelheid rijden. Ik bedoel als je 1000-2000 toeren rijdt merk je niks van die extra pk's. Kan je lekker normaal rijden, maar zodra je flink intrapt komt het beestje pas goed los Big GrinBig Grin, zelfs in z'n 5 makkelijk inhalen! :mrgreen: En ohja tijdens het wachten mocht ik gerust rondlopen met koffie in garage, zeer interessant om te zien! Zag ook een golf R-line, audi RS3 en audi a4 1.8 turbo, zulks moois zie je onder motorkap!

Kortom, aanrader!;)

PS: Heb ook needle sweep erop laten zetten! :cool:
 
Laatst bewerkt:
Volkswagen  POLO 6R R-Line  1.2 TSI 
Echt een kickass power (woordje van mausie) merk ik nu steeds beter, auto zit nu veel beter in z'n vel qua toeren maken. Mijn ABS ging vandaag (natte wegen) opeens aan zodra ik wegschiet in z'n 1 of 2 of 3! Met 90 PK was dat veel moeilijker
 
Laatst bewerkt:
Volkswagen  POLO 6R R-Line  1.2 TSI 
  • Leuk
Waarderingen: mausie en kawazxr
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!