Deurvergrendeling Polo 9N 2003

Dag
de deurvergrendeling met sleutel (géén afstandsbediening) van mijn 5-deurs Polo 1,3 werkt een beetje merkwaardig:
met sleutel openen of afsluiten van het portier vanaf de bestuurders kant werkt soms wel goed, dan gaat het rode ledje in de deur knipperen en is de alles goed gesloten. Soms werkt het niet goed en gaat de led niet knipperen en dan lukt ook het openen van het andere portier niet: het pennetje gaat niet omhoog en je kunt het andere portier dan ook niet eens van binnen of van buiten openen. De handgreep "pakt niet" en de boel veert terug! Wat wel goed werkt is de auto afsluiten aan de bijrijderskant met de sleutel in het bijrijdersslot. Ik heb de bijrijdersdeur al los gemaakt en de boel wat gesmeerd maar dat is blijkbaar het probleem niet. Het is een instabiel optredend gedoe. Ik snap ook niet of het probleem nu zit in het portiersslot (of de bedrading ) aan de bestuurderskant dan wel in de bijrijdersdeur. Wie geeft een goede tip?
Beide achterportiersloten zijn in 2012 en 13 al eens vervangen, omdat die bleven hangen.
 
Ik vrees dat een van je deursloten voor niet oke is waardoor dit is. Het ledje gaat niet voor niets niet knipperen dit is vaak een teken van een breek in een kabel of in de solderingen van je slot. Je kan eens contacten met www.deurslotreparatie.nl misschien dat hij je meer weet hierover
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!