Item pictogram

[HOW-TO][Polo 6R][VCDS] Aanpassen Steering Assist

Contact aan zetten? Andere modules wel bereikbaar (bv motor, abs)? Paar keer opnieuw proberen? Autoscan?
Ja andere modules zijn wel bereikbaar man. Enkel stuurbekrachtiging en stuurhoeksensor module niet. Ik gebruik OBD eleven en bij t scannen wordt de stuurbekrachtiging ook niet gescand.. Raar.

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
 
Stuurhoeksensor is vaker niet bereikbaar. Dat klopt wel. OBD Eleven ken ik niet, ik ken alleen VCDS. Deze how-to is ook voor VCDS, wellicht dat de procedures voor OBD Eleven anders zijn.
Zoals ik het gelezen heb op obdeleven niet. De module is ook gewoon 44. Maar hij scant em gewoonweg niet. Straks als ik thuis ben nog eens verder kijken. Wat zou een oplossing zijn bij vcds voor dit probleem?

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
 
Heeft je auto wel stuurbekrachtiging?
Normaal gezien wel want het is al eens aangepast geweest via de gewone vcds. Ofwel was die man Le gewoon aan he tbelazeren haha. Het is een polo highline dus ik veronderstel dat er wel stuurbekrachtiging is. Hij wordt ook gescand dusja. Ik geraak er enkel niet in

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
 
Wat is eigenlijk het verschil tussen 3 (Comfortline) en 5 (Highline)? Ik heb hier nog nooit naar gekeken, maar vind het gek dat ze hier blijkbaar 2 verschillende standen voor hebben?
 
Volkswagen  Golf Mk7.5  1.5 TSI 150pk 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!