Hoeveel kilometer heeft jouw Polo inmiddels gelopen?

Oef, dat is niet veel. Zeker niet voor een diesel.
Duur grapje ook gezien de wegenbelasting.
Best wel duur ja, iedere maand bijna 80 euro aan wegenbelasting kwijt.

Daarom wil ik voorstellen dat vanaf volgend jaar de wegenbelasting voor mijn auto door de forumleden van MyPolo wordt betaald. Waarom?
Nou, simpel, door dit forum heb ik zoveel aan mijn auto veranderd waardoor mijn vrouw het sinds twee jaar vertikt om nog in de Polo te rijden. Volgens haar ligt hij te laag, zijn de velgen te groot (stoeprandjes), lijkt hij nog als nieuw door de wekelijkse wasbeurt en daardoor bang om hem ergens te parkeren met de kans op schade door anderen, terwijl ze voor haar werk wel een auto nodig is. Daarom heeft ze nu haar eigen VW Up!.
Ik stel MyPolo.nl verantwoordelijk voor mijn ziekte, het modvirus. ;)
Mag ik een ieder hiervoor nu hartelijk bedanken? (sindsdien slaap ik een stuk rustiger, met de gedachte dat de Polo iedere morgen veilig in de garage staat..................:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)
 
Laatst bewerkt:
Nou ja zeg. Heb jij niet de MyPolo AAPV (Aanvullende Verzekering voor Polo Verslaafden) afgesloten toen je hier kwam?
Dan had je er recht op gehad maar nu... ik vrees het ergste.
En voor de kosten hoefde je het niet te laten want die is slechts € 79,99 per maand.

P.s. ik heb hem ook niet afgesloten hoor.
 
Volkswagen  '03 Polo 9N  1.4 55kW/75PK. 
  • Leuk
Waarderingen: graafie
Heren,

We hebben het er democratisch met de crew over nagedacht en de voorzitter (myself) heeft besloten dat @graafie bij deze benoemd is tot woordvoerder van de BMW (benadeeldenvereniging voor MyPolo woekerpolossen).

Ook willen we jullie een hand toereiken en de OPEL (Offtopic Pollutie en Ellenlange L*lververhalen) bestrijding in het leven roepen. Daarvoor denken we dat @Ruud9N een goede vertegenwoordiger is.

Tot slot is er natuurlijk altijd de mogelijkheid van inspraak voor alle leden in de promotie AUDI (Algemene Uitingen Die Informeren) op het forum ;)

Namens de crew,
uw dienaar iichel
 
Da's al een hele hoop ondertussen. Ze zeggen dat het beste van de versnellingsbak er na 200k wel af is. Al last van gehad? Of iets van klachten erover?

Dat dacht ik dus ook, maar volgens enkele andere leden die ik zondag sprak valt dat wel mee. Ik heb in ieder geval nog geen last van problemen. Al probeer ik wel wat achter te houden voor als het een keer gaat gebeuren :).
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!